Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zagol hattrickem režíroval výhru Jakubčovic


Branky


0

Po poločase vedly Jakubčovice o tři branky. Na počátku druhého přidaly čtvrtou. Bohuslavice sice po hodině hry snížily, ale Jakubčovice okamžitě přidaly pátou branku a dovedly zápas do vítězného konce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohuslavice stejně jako v minulém kole schytaly venku nelichotivou pětku, tentokrát na půdě Jakubčovic. Chleba se lámal hned na začátku. Hosté mohli jít do vedení při sólovém nájezdu Daniela Štefka, jenže bohuslavický útočník patří k největším paličům soutěže. Následoval tedy pouze roh Tomáše Štefka a nepříliš důrazná hlavička Petra Kociána. Domácí se pak okamžitě vydali do brejku, který zužitkoval ostrostřelec Zagol – 1:0. Stejný plejer se prosadil i ve 24. minutě, kdy zvýšil na 2:0. Hosté se ještě úplně nevzdávali, ale příležitosti Petra Štefka anebo Chovance zlikvidoval pozorný gólman Buček. Naděje Bohuslavic na přijatelný výsledek se pak definitivně rozbily na padrť šest minut před přestávkou po úspěšném zásahu Vavroše – 3:0. 

 

Domácím vyšel i nástup do druhé půle, protože se do střelecké listiny zapsal Ďurica – 4:0. Slabou náplast na hostující bolístku poté nalepil hrající trenér Melecký, který se v 61. minutě vydal na ofenzivní výlet a pěknou ranou korigoval na 4:1. O pár vteřin později ovšem zkompletoval hattrick agilní Zagol, takže Bohuslavice už se zřejmě z úplného chvostu tabulky v této sezoně neodlepí.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Jakubčovice
Josef Molnár, asistent trenéra: Dali jsme dva rychlé góly a to myslím rozhodlo. Do poločasu jsme přidali ještě třetí. Druhá půle se již jen spíše dohrávala a my jsme vedení navýšili. Musím pochválit Zagola a brankáře Bučka.

SK Bohuslavice
Marcel Melecký, trenér Bohuslavic: Výsledek hovoří za vše. Mužstvo se bohužel momentálně nachází ve velice špatném rozpoložení. Na víc asi v současné době nemáme, i když je třeba dodat, že proti Jakubčovicím jsme si vypracovali celkem hodně šancí. Bohužel nám to tam stále nepadá. Dále mě mrzí, že vlastně všechny góly jsme soupeři darovali. Domácím jsme to hodně ulehčili.



Sestavy


TJ Tatran Jakubčovice
Z. Buček [-] - P. Zagol [-] , R. Šaran [-] (49. J. Petr [-] ) , P. Ďurica [-] (61. D. Solanský [-] ) , K. Molnár [-] , P. Šťastný [-] , D. Vavroš [-] , D. Molnár [-] (52. A. Pavelka [-] ) , D. Staff [-] , M. Dvořák [-] , Z. Sommer [-]

SK Bohuslavice
V. Řehánek [-] - P. Štefek [-] , J. Kocián [-] , P. Kocián [-] (30. M. Melecký [-] ) , T. Štefek [-] , J. Štefek [-] , D. Štefek [-] , D. Kotzur [-] (52. T. Horsinka [-] ) , M. Strýček [-] , P. Cigán [-] , T. Chovanec [-]

ŽK: 31. D. Staff , 69. D. Solanský - 14. P. Kocián .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: MALCHÁREK Zdeněk - JURAJDOVÁ Lenka, KRET Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.