1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice plichtily v Darkovičkách


Branky


0

Darkovičky se ujaly vedení na samém sklonku první půle. Na konci zápasu však o tři body přišly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Darkovičky odcházely z trávníku hodně rozzlobené, protože jim vítězství doslova proteklo mezi prsty. Samotné utkání nepřineslo zrovna líbivou podívanou. Krátký výčet zajímavých momentů spustil bolatický Petr Langer, který však místo střely přihrával Obrusníkovi do ofsajdu. Poté načasoval Sebrala dlouhý pas na rozběhnutého Obrusníka, ale hostující rychlík si vylámal zuby na gólmanovi Vargovi. Darkovičky přešlapovaly na místě do 44. minuty. To bolatický zadák Hartoš zpackal malou domů, když hlavou vyslal do nájezdu Felgenträgera a ten si učebnicovým hokejovým blafákem vychutnal brankáře Kramáře – 1:0.

 

Hosté samozřejmě usilovali o vyrovnání, jenže pokus Šuly po rohu Petra Bočka odklidily Darkovičky z brankové čáry. Na opačné straně napřáhl Lindovský a Kramář balon parádně vyškrábl ze šibenice. Velké pozdvižení pak přinesla poslední minuta. Domácí sice reklamovali útočný faul na Balgara, ale rozhodčí nechali Bolatice vhazovat. Míč z ruky Hartoše prodloužil za sebe Kotík a veterán Kretek zúročil své letité zkušenosti – 1:1. V nastaveném čase mohli hosté dokonale šokovat svého soupeře, jenže Sebrala po centru Šuly hlavičkoval těsně vedle tyče.



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky
Roman Divina, trenér Darkoviček: Jsem velice zklamaný. Druhý poločas byl totiž v naprosté režii rozhodčích, kteří nás k ničemu nepustili a před vyrovnáním neodpískali jasný faul na našeho hráče. Samozřejmě jsme věděli, že nás čeká těžké utkání, což se potvrdilo. Moc pohledný fotbal to ale nebyl.

FK Bolatice
Jiří Šula, trenér Bolatic: Bod bereme, i když jsme v závěru dokonce mohli vstřelit vítěznou branku. Jinak to byl typický remízový zápas. Hrálo se hlavně mezi šestnáctkami s minimem šancí. Štve mě, že gól jsme si vlastně dali sami. Naštěstí nám potom vyšlo střídání, když zkušený Kretek vyrovnal.



Sestavy


FK Darkovičky
P. Varga [-] - A. Felgenträger [-] (92. R. Kempný [-] ) , T. Kabich [-] (84. J. Rzidký [-] ) , P. Kremzer [-] (90. M. Lampart [-] ) , P. Turanský [-] (73. P. Balgar [-] ) , P. Buchvaldek [-] , R. Wicker [-] , O. Diviš [-] , D. Strachota [-] , P. Adamčík [-] , L. Lindovský [-]

FK Bolatice
T. Kramář [-] - M. Obrusník [-] , R. Hartoš [-] , P. Boček [-] , J. Monsberger [-] (71. T. Kretek [-] ) , D. Sikora [-] (53. D. Macura [-] ) , J. Šula [-] , M. Sebrala [-] , J. Gaida [-] , P. Langer [-] , D. Kotík [-]

ŽK: 52. P. Turanský , 80. P. Buchvaldek , 89. L. Lindovský , 90. P. Kremzer - 36. P. Boček , 64. J. Šula .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŽÁČEK Marek - BRABEC Roman, MORAVEC Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.