0:1
(0:1)
21. P. Zagol
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zagol rozhodl o výhře Jakubčovic


Branky


21. P. Zagol
0

Rozhodující okamžik zápasu přišel po dvaceti minutách hry, kdy hosté vsítili jedinou branku zápasu. Pak už hubenou výhru udrželi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve Vítkově se během sobotního odpoledne uskutečnilo prestižní derby mezi domácími fotbalisty a nedalekými Jakubčovicemi nad Odrou. Zpočátku na trávníku kralovali svěřenci trenéra Grepla, jenže jejich úsilí přišlo vniveč. Borci z Vítkova totiž zpackali několik nadějných přečíslení, takže s výjimkou propagačních pokusů Černína a Jurečky směrem dopředu nic nevymysleli. Hosté naopak trpělivě číhali na svou příležitost, která přišla ve 21. minutě. Pavel Zagol si zaběhl za domácí defenzivu a potvrdil pověst jednoho z nejnebezpečnějších hráčů Jakubčovic – 0:1. O pouhých pět minut později museli Vítkovští spolknout další hořkou pilulku. Kvůli nepříjemnému zranění přijela pro zkušeného Ječménka sanitka a herní koncept domácích se naprosto rozsypal.

 

Ve zbytku utkání už hrozili výhradně hosté, jenže hubený náskok nedokázali zvýraznit. Fotbalisté Vítkova na sebe upozornili pouze sporadicky, ale střelecky aktivní Jurečka opakovaně netrefil cílené zařízení. Domácí družina se tak po nejtěsnější porážce krčí na předposlední příčce tabulky, zatímco Jakubčovice začínají pomalu dorážet na medailové stupínky.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov
Miloš Grepl, trenér Vítkova: Takhle se o záchranu prostě nebojuje. Z naší strany bylo kvalitních pouze úvodních patnáct minut. Soupeř nastoupil hodně bojácně, ale my jsme toho nebyli schopní využít. Po obdrženém gólu a zranění Ječménka už to byla tragédie. Podali jsme katastrofální výkon, když jsme vůbec nestíhali fyzicky.

TJ Tatran Jakubčovice
Josef Molnár, asistent trenéra: Museli jsme nastoupit bez dvou opor (buček, Dvořák). Soupeř hrál dobře čtvrthodinu, pak jsme vsítili branku a tím oni skončili s fotbalem. My jsme hráli dobře, a ve druhé půli jsme dokonce nastřelili i břevno a tyčku. My už soupeře do ničeho nepustili a náš brankář skoro ani v brance být nemusel.



Sestavy


TJ Vítkov
M. Snášel [-] - P. Dubový [-] , M. Mikulenka [-] , K. Krása [-] , P. Scholaster [-] - J. Černín [-] , L. Ječmének [-] (26. P. Novosad [-] ) , L. Dohnálek [-] (76. O. Pop [-] ) , T. Černoch [-] (69. D. Kostera [-] ) - M. Jurečka [-] (89. A. Harazin [-] ) , L. Pavlíček [-] -

TJ Tatran Jakubčovice
A. Pavelka [-] - R. Šaran [-] (87. D. Solanský [-] ) , K. Molnár [-] , P. Zagol [-] , J. Schreier [-] , P. Ďurica [-] , P. Šťastný [-] , D. Vavroš [-] , D. Molnár [-] , D. Staff [-] , Z. Sommer [-]

ŽK: 86. J. Černín - 10. D. Vavroš , 87. P. Šťastný .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: CHLEBOVSKÝ Bohumír - PORUBEK Václav, KUBÍN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.