L. Lindovský 81. (vl.)
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2017 18:00

21.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávka vítěze nepřinesla, na hřišti vládly emoce, musela dokonce přijet sanitka


Branky


81. L. Lindovský (vl.) - 12. J. Starý
0

Hosté sice po poločase vedli nejtěsnějšíím rozdílem, ale vedení ve druhé půli neudrželi a body se dělily mezi oba mančafty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Středeční zápas mezi Chlebičovem a Darkovičkami se rozhodčímu Podrazkému totálně vymkl z rukou. V prvním poločase přitom utkání probíhalo v poklidu. Hosté se radovali hned ve 12. minutě, kdy vypálil Starý a nepříliš prudkou ranou zaskočil gólmana Josefuse – 0:1. Poté ovšem domácí přeřadili na mnohem vyšší rychlostní stupeň. Do koncovky se nejčastěji dostával Korbel, jenže neměl zrovna střelecký den. Nejprve si při sólovém nájezdu předkopl balon příliš před sebe, následně po kolmici Gabaje ztroskotal na brankáři Vargovi a po standardce Lumíra Sedláčka pro změnu hlavičkoval těsně vedle.  V dobré pozici selhal rovněž Kozelek a po přestávce neuspěl ani Gabaj. 

 

S přibývajícími minutami začaly na trávníku pracovat emoce. Darkovičkám se vůbec nelíbily výroky hlavního sudího Podrazkého, který jim navíc kvůli nesportovnímu chování vyloučil útočníka Starého. Hosté i v deseti lidech podruhé rozvlnili síť, když trestňák Kremzera vyškrábl Josefus na břevno, dobíhající Wicker hlavičkoval přesně, ale mával se ofsajd. Udeřilo tedy na opačné straně. Po přetaženém centru domácího Villascheka vracel míč do ohně Linda a Lindovský si vsítil nešťastného vlastence – 1:1. Vyrovnání bohužel neunesl kapitán Darkoviček Buchvaldek, když udeřil Kozelka, kterého musela okamžitě odvést sanitka do nemocnice.



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov
Vilém Axmann, trenér Chlebičova: Tentokrát jsme ztratili dva body. Konečně jsme si vytvářeli šance a ani naše hra nebyla nejhorší. Velké příležitosti jsme bohužel neproměnili a navíc jsme klasicky obdrželi hloupý gól. Jinak samotný zápas byl hodně vyhrocený. Emoce plály, což v závěru odnesl Kozelek

FK Darkovičky
Roman Divina, trenér Darkoviček: Přiznám se, že v současné chvíli jsem na devadesát procent rozhodnutý, že dojedu sezonu a potom skončím. Mám toho plné zuby. Ve druhém poločase se utkání totálně zvrhlo. S fotbalem to nemělo nic společného, což je zásluha rozhodčího Podrazkého, který podal katastrofální výkon. Neuznal nám regulérní gól, otáčel fauly, prostě hrůza.



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov
C. Josefus [-] - F. Linda [-] , J. Majewski [-] - L. Sedláček [-] , L. Villaschek [-] , J. Hollesch [-] , A. Korbel [-] , A. Teichmann [-] (64. L. Baďura [-] ) , M. Dzierža [-] (77. D. Tesař [-] ) , P. Kozelek [-] (88. J. Otlík [-] ) , T. Levák [-] (25. L. Gabaj [-] )

FK Darkovičky
P. Varga [-] - A. Felgenträger [-] , J. Starý [-] , P. Kremzer [-] , P. Turanský [-] (70. T. Kabich [-] ) , P. Buchvaldek [-] , R. Wicker [-] , O. Diviš [-] , D. Strachota [-] (82. R. Kempný [-] ) , P. Adamčík [-] , L. Lindovský [-]

Počet diváků: 115. Rozhodčí: PODRACKÝ Pavel - ZÁVODNÝ Vít, TVARDEK Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.