1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovičky zvítězily hubeným rozdílem


Branky


0

Domácí rozhodli o osudu zápasu třináct minut před koncem, kdy vsítili jediný gól zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Darkovičky se tentokrát na vítězství pořádně nadřely. Především v prvním poločase zůstaly hodně za očekáváním. Hosté naopak hýřili aktivitou, když Wicki pelášil úplně sám na gólmana Vargu, kterého sice překonal, ale doutnající požár uhasil vracející se stoper Buchvaldek. Zanedlouho čechral mokrolazecký Wojnar roh na přední tyčku, kam si naběhl Žurek a otestoval pevnost brankové konstrukce. Domácí hrozili pouze ranami ze střední vzdálenosti. Proti dělovce Kremzera perfektně zasáhl gólman Šehovič a jedovatý pokus Strachoty pro změnu vůbec netrefil cílené zařízení. 

 

Darkovičkám prospěla až čtvrthodinová přestávka. Při rohovém kopu Buchvaldka a hlavičce Adamčíka ještě hosty zachránilo dobře postavené břevno. Rozhodující moment tedy přivála 77. minuta. Trestňák Kremzera sice zabrzdila zeď, jenže balon se k němu opět odrazil, takže ho okamžitě poslal do ohně, kde s ním báječně naložil Felgenträger – 1:0. Mokré Lazce sice reklamovaly ofsajd, jenže bylo jim to houby platné. Těsné vedení si už tým z Hlučínska bez větších potíží pohlídal.



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky
Roman Divina, trenér Darkoviček: Abych byl upřímný, tak první poločas byl z naší strany hrozný. Nedokázali jsme v něm navázat na výborný výkon z Kravař. Naštěstí ani Mokré Lazce toho moc nepředvedly. Během přestávky proběhla v kabině pořádná bouřka, protože se mi to vůbec nelíbilo. Nastalo zlepšení, ale stejně to byl pořád více boj než pohledný zápas. Vítězství jsme tentokrát doslova vydřeli.

FK Sokol Mokré Lazce
Jan Žurek, záložník Mokrých Lazců: Tentokrát prohrálo lepší mužstvo. Domácí se trefili skoro z jediné střely na naši branku a navíc se jednalo o ofsajd. My jsme byli mnohem častěji na balonu, ale prostě nám momentálně schází gólový útočník. Převážnou většinu času se tak hrálo ve středu hřiště. Moc šancí se neobjevilo, přesto si myslím, že jsme si měli odvést minimálně bod.



Sestavy


FK Darkovičky
P. Varga [-] - J. Starý [-] (86. R. Kempný [-] ) , A. Felgenträger [-] , P. Kremzer [-] , P. Turanský [-] (74. M. Gai [-] ) , P. Buchvaldek [-] , R. Wicker [-] (89. M. Lampart [-] ) , O. Diviš [-] , D. Strachota [-] (62. T. Kabich [-] ) , P. Adamčík [-] , L. Lindovský [-]

FK Sokol Mokré Lazce
D. Šehovič [-] - Z. Říman [-] , D. Půda [-] - D. Líbař [-] , T. Kosňovský [-] , J. Žurek [-] - M. Wicki [-] - M. Vošvrda [-] , A. Hiemer [-] , P. Wojnar [-] (60. P. Drozd [-] ) , J. Garba [-]

ŽK: 51. D. Strachota , 71. P. Adamčík , 73. P. Buchvaldek - 17. M. Vošvrda , 75. M. Wicki .
Počet diváků: 57. Rozhodčí: TABÁŠEK Kamil - PAVLÁSEK Martin, PÍSEČNÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.