J. Galvas 42. (p.)
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 10:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodl Galvas z penalty


Branky


42. J. Galvas (p.)
0

Klíčový okamžik zápasu přišel těsně před pauzu, kdy padl jediný gól, který zajistil domácím tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mokré Lazce potřebovaly proti Bolaticím zvítězit a tříbodovou misi skutečně splnily. Úvodní dvacetiminutovka spíše nudila, ale pak už šla úroveň zápasu nahoru. Hosté nejprve vystrčili růžky při šanci Sebraly, jenže bolatický špílmachr netrefil balon ideálně. O chvíli později se Sebrala postavil k exekuci rohového kopu, Ballarin se levačkou krásně opřel do odraženého míče, jenže gólman Šehovič předvedl vskutku exkluzivní reflexivní zákrok. Na opačné straně přistála tečovaná rána Hiemera na břevně a dorážející Košňovský vyprášil rukavice brankáře Kramáře. Chleba se tak lámal až krátce před přestávkou. Bolatice mohly jít do vedení po rychlé kombinaci Ballarina se Sebralou, jenže Obrusník při sólovém nájezdu pohladil pouze vnější část tyčky. Znovu se tak uplatnilo odvěké fotbalové moudro „nedáš – dostaneš“. Domácí mladík Hiemer se dostal uvnitř šestnáctky do svěráku dvou hostujících zadáků a sudí Šujan zapískal penaltu, se kterou se nijak nepáral Galvas – 1:0. Vzápětí se pokutového kopu marně dožadovaly Bolatice, když reklamovaly ruku Půdy. 

 

Zkraje druhé půle viselo ve vzduchu vyrovnání, ale Petr Langer po standardce Sebraly selhal. Větší smůla se ovšem držela Mokrých Lazců. V 55. minutě se výtečně uvolnil domácí Líbař a zatřásl tyčí. Pár centimetrů poté scházelo i hlavičkujícímu Lomozníkovi, který po rohu Galvase rozezvonil břevno. Za zmínku rozhodně stály také nádherné pumelice Galvase a Žurka, s nimiž si poradil Kramář. V samém závěru se blýskl rovněž Šehovič, když vychytal Obrusníka.



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Mokré Lazce
Jan Žurek, záložník Mokrých Lazců: Bolatice u nás nehrály vůbec špatně. Sportovně musím uznat, že v prvním poločase byly trošku lepším mužstvem, když nás podržel gólman Šehovič. Po přestávce už jsme měli více za hry a vytvořili jsme si celkem dost šancí. Opět se ale ukázalo, že prostě neumíme dát gól ze hry. Jsme rádi, že jsme zvítězili, protože bodují i ostatní týmy ze spodku tabulky.

FK Bolatice
Vít Baránek, trenér Bolatic: Zápas byl docela vyrovnaný, ale neměl moc velkou kvalitu. O prvním poločase se ani nemá cenu bavit. Penalta sice byla nařízena správně, jenže ve dvou případech nás sudí hrubě poškodil, když neviděl ruku Půdy a ještě předtím odpískal neexistující faul Obrusníka na Žurka. Šefčík by šel totiž úplně sám na branku. Po přestávce už jsme to otevřeli, takže mohly Mokré Lazce přidat další góly.



Sestavy


FK Sokol Mokré Lazce
D. Šehovič [-] - Z. Říman [-] , D. Půda [-] - D. Líbař [-] , J. Galvas [-] , T. Kosňovský [-] (90. P. Ciminga [-] ) , J. Žurek [-] - M. Wicki [-] (83. A. Novák [-] ) , K. Lomozník [-] - A. Hiemer [-] (72. P. Drozd [-] ) , J. Garba [-]

FK Bolatice
T. Kramář [-] - M. Obrusník [-] , Z. Duda [-] , R. Hartoš [-] , J. Šula [-] , J. Šefčík [-] , M. Sebrala [-] (76. T. Kretek [-] ) , J. Gaida [-] , P. Langer [-] , M. Ballarin [-] , J. Monsberger [-] (64. D. Sikora [-] )

ŽK: 67. D. Líbař , 77. J. Žurek - 60. R. Hartoš .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠUJAN Stanislav - TVRDÝ Zbyněk, DEDEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.