Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

16.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovičky deklasovaly Bohuslavice


0

O všem rozhodla první půle, kterou Darkovičky vyhrály 6:1. Ve druhé se už zápas pouze dohrával. Domácí přidali už jen jednu branku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Darkovičky v hlučínském derby přivítaly Bohuslavice a odevzdaného soupeře naprosto zesměšnily. Nový trenér hostů Melecký nemohl věřit svým očím, protože již po prvním poločase jeho svěřenci prohrávali pětigólovým rozdílem. Krasojízdu domácích odstartoval Wicker po hezké kolmici Starého – 1:0. Poté se Starý převtělil z nahrávače ve střelce, protože zúročil dobrý centr Kremzera – 2:0. Vraždění hostujících neviňátek pokračovalo další asistencí Kremzera a důraznou hlavičkou Felgenträgera – 3:0. Brankáře Darkoviček Grosse si potom vychutnal i Kremzer, který zvýšil již na 4:0. Ve 35. minutě se navíc Grossovi hrubě nepovedl odkop a Felgenträger se prezentoval skvostným lobem z více než třiceti metrů – 5:0. Slabou náplast na velkou bolístku měl na svědomí Jakub Štefek, když skóroval z trestného kopu – 5:1. Stále ještě v úvodním dějství však Felgenträger zužitkoval časovaný pas Turanského a završil hattrick – 6:1. 

 

Druhá pětačtyřicetiminutovka se dohrávala více méně z povinnosti. Darkovičky už byly ke svému protivníkovi docela milosrdné. Sedmý hřebíček do hostující rakve zatloukl střídající Duda, který těžil z vynikající práce Wickera – 7:1. 



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky
Roman Divina, trenér Darkoviček: Podobný zápas se často nevidí. Hlavně Felgenträger řádil jako za starých dobrých časů. Bohuslavice nezačaly úplně špatně, ale po třetím inkasovaném gólu to nepochopitelně zabalily. My jsme navíc proměnili skoro všechny naše šance. Tohle vítězství bychom rádi věnovali našemu sponzorovi Petrovi Fojtíkovi, který oslavil padesátiny.

SK Bohuslavice
Marcel Melecký, trenér Bohuslavic: Šlo o totální selhání mužstva. Kluci se na to úplně vykašlali, když podali úplně odevzdaný výkon. Hráči vůbec nedodržovali taktické pokyny. Darkovičky nás vlastně přejely v suchém triku. Něco podobného jsem během své kariéry ještě nezažil. Horní už to snad ani být nemůže.



Sestavy


FK Darkovičky
P. Varga [-] - J. Starý [-] (60. D. Rozhon [-] ) , A. Felgenträger [-] (75. M. Duda [-] ) , P. Kremzer [-] (72. T. Kabich [-] ) , P. Turanský [-] (77. A. Zlotý [-] ) , P. Buchvaldek [-] , R. Wicker [-] , O. Diviš [-] , D. Strachota [-] , P. Adamčík [-] , L. Lindovský [-] (77. R. Kempný [-] )

SK Bohuslavice
J. Gross [-] - P. Kocián [-] , J. Kocián [-] (11. J. Štefek [-] ) , T. Štefek [-] , R. Heiduk [-] , D. Štefek [-] , D. Kotzur [-] (26. F. Hrubý [-] ) , R. Dihel [-] (72. V. Mička [-] ) , M. Strýček [-] , P. Cigán [-] , J. Vitásek [-]

ŽK: 48. A. Felgenträger , 70. P. Kremzer - 61. J. Štefek .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: CHLEBOVSKÝ Bohumír - TILKERIDIS Nikolas, ŠAFAŘÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.