Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

28.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háj se vzpamatoval po přestávce


Branky


0

Fotbalisté Háje ve Slezsku přivítali před svými fanoušky obrozený Bruntál, který se díky zlepšené formě významně vzdálil sestupovému pásmu. Domácí borci tak nesměli nic podcenit, protože by se jim to vrátilo jako bumerang. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nepřinesl příliš líbivou podívanou. Hájecké fanoušky potěšily pouze dva luxusní centry Lampy, jenže hlavičkové pokusy Továrka a Janíčka zneškodnil gólman Minarčík. Hosté vyčkávali na svou příležitost do 31. minuty. V ten moment si Matěj s Koligem tak dlouho koledovali, až samozřejmě přišli o balon a na konci hezké akce Bruntálu stál Zatloukal – 0:1. Krátce před přestávkou domácí znovu zpytovali svědomí. Orság kopl standardní situaci tak šikovně, že míč bez jakékoliv teče zaplul za brankovou čáru – 0:2. 

 

Na začátku druhé půle sice domácí přežili velkou šanci Zatloukala, ale poté už na trávníku dominovali. Zvýšené úsilí se jim vyplatilo v 70. minutě. Konvička se klasicky přihrnul k dalekonosnému trestňáku, jeho jedovatý pokus Minarčík evidentně podcenil a zápas získal dramatickou zápletku – 1:2. Spravedlivá remíza se pak zrodila v úplně poslední minutě. Střídající Staníček načechral do vápna svůj přímák a další novic Blažej se stal hrdinou dne – 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Háj ve Slezsku
Kamil Matěj (trenér): První poločas byl z naší strany hodně nevýrazný. Zatímco my jsme nedokázali vstřelit branku, Bruntál dal dva góly prakticky ze dvou střel. O přestávce jsme změnili taktické rozestavení, když jsme začali hrát na dva útočníky a skutečně to pomohlo. Byli jsme dostatečně aktivní, zatímco hosté polevili. Kluci makali až do konce, takže si vyrovnat zasloužili.

MFK Bruntál
Antonín Mura (trenér): Velká škoda, že se nám nepovedlo proměnit další příležitosti. Měli jsme jich opravdu hodně. Už během páté minuty šel sám na gólmana Hendrych, ale nedal. Dvě nebo tři tutovky si vypracoval také Němec.Háj měl výhodu v tom, že mohl několikrát vystřídat a hru oživit. Ztráta vítězství nás samozřejmě mrzí. Kdybychom vyhráli, o naší záchraně by nejspíš bylo definitivně rozhodnuto. Kluky však musím pochválit, dali do toho všechno. Speciální pochvalu zaslouží Zdeněk Orság. Ten se po celých devadesát minut neohroženě rval v útoku,



Sestavy


TJ Háj ve Slezsku
D. Chvěja [-] - I. Janíček [-] , P. Konvička [-] , L. Komárek [-] , R. Štefek [-] , J. Lampa [-] (46. P. Dao [-] ) , M. Vyležík [-] , O. Matěj [-] (66. Š. Blažej [-] ) , L. Malcharek [-] , R. Kolig [-] (62. R. Staníček [-] ) , Š. Továrek [-]

MFK Bruntál
P. Minarčík [-] - R. Zatloukal [-] , Z. Orság [-] , J. Hendrych [-] , V. Šustr [-] , M. Ostrák [-] , P. Kundrátek [-] (81. M. Došla [-] ) , T. Němec [-] , L. Kundrátek [-] , L. Kopec [-] , J. Krajčovič [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: TVARDEK Erik - TVRDÝ Zbyněk, POTIOREK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.