Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Beskyd skvěle obrátil na konci zápasu


Branky


0

Ještě tři minuty před konem prohrával Frenštát o jednu branku, ale dvěma góly dokázal skóre zvrátit ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Heřmanice přijely na hřiště posledního Frenštátu a start do utkání jim vyšel na podtrženou jedničku. Už v 11 minutě zasadil domácím první ránu Mlčoch a poslal hosty do vedení - 0:1. Duhý zásah si připravily Heřmanice na dvacátou minutu, když se do listiny střelců zapsal Fojtík - 0:2. Frenštátu se ale podařilo ještě do přestávkové pauzy vstřelit kontaktní branku, když ve 35. minutě odcentroval Kobylík míč do vápna a Klimpar trkl hlavou balon do sítě - 1:2. Do kabin se tak šlo veseleji Heřmanicím, které vedly o jednu branku. 

 

Druhý poločas nabídl velice zajímavou podívanou s infarktovým závěrem. Vyrovnání se domácí družina dočkala v 66. minutě, když kapitán Špaček rozehrál bleskurychle přímý kop na Klimpara, který byl zkosen v hostujícím vápně. A sám postižený si postavil míč na puntík pokutového kopu a s ledovým klidem srovnal - 2:2. Za chvilku vše začalo domácím fotbalistům hrát do karet, protože šel po druhé žluté kartě předčasně pod sprchy heřmanický kapitán Půda. Beskyd vrhl všechny síly do útoku, ale zapomínal na zadní vrátka a Heřmanice šly v 86. minutě z ojedinělého protiútoku po přímem kopu Šimáčka znovu do vedení - 2:3. Zdálo se, že je s domácími zle, ale ti se vzchopili k famóznímu obratu. O minutu později se podařilo kanonýrovi Klimparovi zblízka překonat hostujícího brankáře a vyrovnal - 3:3. V 89. minutě se navíc Frenštát řítil do přečíslení, a odpovědnost na sebe vzal Bednář, jehož výstavní rána skončila v šibenici hostující kasy a Frenštát ovládla obrovská euforie - 4:3.



Ohlasy k zápasu


SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
Radim Špaček (kapitán, novojicinsky.denik.cz): Do utkání jsme šli s vědomím, že ze závěrečných pěti zápasů musíme alespoň čtyři vyhrát, ale začátek se nám vůbec nepovedl. Bod pro nás nic neřešil, takže jsme se pořád hnali dopředu. Ani po třetím gólu jsme nesložili zbraně a opravdu krásnou ranou jsme nakonec rozhodli o výhře. Stále tak jsme v situaci, kdy se s tím ještě dá něco udělat.




Sestavy


SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
V. Pešák [-] - A. Marek [-] , R. Vaverka [-] (75. R. Gillar [-] ) , A. Plachký [-] , P. Střelec [-] (92. T. Novák [-] ) , J. Kovář [-] , P. Klimpar [-] (90. M. Uličný [-] ) , D. Kobylík [-] , J. Bednář [-] , R. Špaček [-] , Š. Křiva [-]

FC Heřmanice Slezská
T. Preisner [-] - D. Mlčoch [-] , M. Šimáček [-] , O. Strojek [-] (80. R. Koval [-] ) , K. Půda [-] , J. Hetto [-] , E. Opata [-] , V. Potůček [-] , S. Mantey [-] , A. Effa [-] , D. Fojtík [-]

ŽK: 42. J. Bednář , 63. D. Kobylík - 28. K. Půda , 69. M. Šimáček . ČK: 78. K. Půda .
Počet diváků: 116. Rozhodčí: ČUBA Daniel - OPĚLA Robin, OCHODEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.