2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 16:30

25.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čeladná přerušila sérii proher, pomohly jí chyby soupeře


Branky


0

Bruntál šel po přestávce do vedení, ale domácí Walder dvěma góly v závěru strhl výhru na stranu Čeladné. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí, pokud si chtěli napravit reputaci u fanoušků, museli ze sebe vydat opravdu vše. První poločas byl rychlý a hrál se na poiuze jednu bránu. Ve 13,minutě nachází Váňa v pokuovém území Padycha, který z otočky střílí, brankář Minarčík vyráží. Dobře hrající Martin Váňa se pokouší o střelu z dvaceti metrů, ale Minarčíkg se stěstím chytá. Krásný míč dostává po půlhodině hry Oliver Walder, protahuje se k rohovému praporku, posunuje na Padycha, jenž míč směřuje na zadní tyč, Váňa ale míjí branku. Dlouhý aut vhazuje Váňa, Jarošova střela končí nad břevnem .Na konci poločasu nastřeluje ještě Padych břevno.

 

Do druhé půle nastupují lépe Čeladenští. Svůj um ukazuje Čáp, když přechází přes půlku hřiště až před brankáře, volí střelu, která končí v Minarčíkově náruči. Další pokus má Čeladná v 50. minutě, když zahrává standardku, své štestí zkouší Váňa, ovšem míč končí v branařově náruči. V 53. minutě se hostující družina ujala vedení, když Kundrátek vyslal na Zatloukala milimetrovou přihrávku, a ten poslal míč do sítě - 0:1. Srovnání přišlo v 80.minutě, když Čáp posílá přesný centr na nohu Martina Váni, ten zkouší střelu, brankář vyráží, ale na dorážku Olivera Waldera byl krátký 1-1. Další možnost ke vstřelení gólu dostavají domácí v podobě standardky, ale Martin Váňa nastřeluje spojnici branky. Rozuzlení přišlo v 85. minutě, když výborně hrající Walder po průniku nedává brankáři žádnou šanci 2-1.

 

zdroj: http://www.skceladna.cz         



Ohlasy k zápasu



MFK Bruntál
Antonín Mura (trenér): Je škoda, že jsme dobře rozehrané utkání nakonec ztratili. Až do závěrečných minut jsme vedli, ale pak přišly dvě chyby. Náš tým byl sice oslaben, ale bodovat jsme si v Čeladné určitě zasloužili.



Sestavy


SK Beskyd Čeladná
J. Hlaváč [-] - V. Čáp [-] , A. Taraba [-] , M. Jaroš [-] - M. Šimák [-] , O. Walder [-] , M. Váňa [-] (87. M. Badura [-] ) , M. Váňa [-] - V. Řehák [-] (63. K. Surovec [-] ) , J. Padych [-] (46. J. Drevňák [-] ) - M. Pliska [-]

MFK Bruntál
P. Minarčík [-] - R. Zatloukal [-] , J. Hynek [-] , Z. Orság [-] , V. Šustr [-] , M. Ostrák [-] , P. Kundrátek [-] , L. Kundrátek [-] , M. Došla [-] (83. L. Žiga [-] ) , J. Dohnálek [-] , J. Krajčovič [-]

ŽK: 12. V. Řehák , 16. V. Čáp , 25. M. Šimák , 60. M. Pliska - 84. M. Došla , 90. P. Kundrátek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SVOBODA Marian - SIVERA Jan, MATĚJEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.