2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřice překvapily Bílovec


Branky


0

Fotbalisté Kobeřic se stejně jako v minulých letech perou v krajském přeboru o záchranu, takže hlavně v domácím prostředí jim povinnost velí zvítězit. V tomto duchu probíhal i jejich nedělní duel proti Bílovci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté během celého zápasu nevymysleli nic kloudného, zatímco Kobeřice působily mnohem nebezpečnějším dojmem. Ve 4. minutě zahrozil Pěla, ale jeho střelu domácí brankář lapi. O minutu později posunul Šimeček balon na René Wirtha a ten rozezvonil tyčku domácí branky. Po půlhodině hry si Bílovec vytvořil svou největší šanci, ale Ronec z boku jen těsně minul. Klíčový moment víkendového utkání však nastal až krátce před přestávkou. Jan Oberherr odvážně vnikl do šestnáctky a Šimeček projevil instinkt zabijáka – 1:0. 

 

Ve druhé půli se Šimeček převtělil v nahrávače, ale mladíček Kubný si počínal příliš zbrkle. O chvíli později zpytoval svědomí Němčík, když z výhodné pozice zamířil příliš vysoko. Domácí si tedy definitivně oddechli v 86. minutě. Brankář Jaška pod tlakem Němčíka lajdácky přišel o balon a Jan Oberherr od střídaček trefil opuštěnou kasu Bílovce – 2:0. Kobeřice si tak v boji o záchranu připsaly důležité tři body do tabulky krajského přeboru a dostaly se na třinácté místo v tabulce. Bílovec naopak na jaře poprvé padl. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice
Martin Halfar (vedoucí týmu): V předchozím kole jsme hráli lépe, ale paradoxně jsme body brali teď, když jsme to vyloženě ubojovali. Bílovec sice ukázal svou kvalitu, jenže naši kluci předvedli větší touhu po vítězství. Hodně nám pomohl gól do šatny.

FC Bílovec
Tomáš Černín (trenér, novojicinsky.denik.cz): Každá série musí jednou skončit. Byl to zápas bez výraznějších šancí, a i když jsme byli více na míči, tak jsme hráli pouze po šestnáctku, protože nám scházela kvalita ve finální fázi. Navíc jsme si z první domácí vážnější šance nechali dát gól do šatny. Z naší strany není, co vyzvednout a ke gólu nám nepomohla ani střídání.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice
M. Štencek [-] - D. Boček [-] (68. R. Stuchlík [-] ) , J. Oberherr [-] , D. Janík [-] , Z. Kryštof [-] , P. Stuchlík [-] , J. Schreier [-] , R. Wirth [-] (56. A. Kubný [-] ) , R. Wirth [-] , L. Pavlíček [-] , A. Šimeček [-] (77. M. Němčík [-] )

FC Bílovec
R. Jaška [-] - T. Malina [-] (52. L. Černín [-] ) , P. Moučka [-] (72. A. Dluhoš [-] ) , D. Ondruš [-] (60. J. Malý [-] ) , J. Tomášek [-] , K. Kotrla [-] , M. Pěla [-] , M. Ronec [-] (82. D. Dluhoš [-] ) , H. Seman [-] , O. Pavlík [-] , P. Žídek [-] (60. M. Seidler [-] )

ŽK: 29. Z. Kryštof , 86. M. Štencek - 21. M. Ronec , 83. M. Pěla .
Počet diváků: 214. Rozhodčí: TILKERIDIS Nikolas - ŠIMEČEK Michal, ŠAFRÁN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.