1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2017 15:00

17.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bruntál ve Frenštátě za tři body


Branky


0

Jarní část krajského přeboru zahájil v neděli o udržení bojující FC SO Bruntál v neděli na hřišti Frenštátu pod Radhoštěm a po skončení bojovného utkání se mohl radovat z důležitého a zaslouženého vítězství v poměru 2:1 ve svůj prospěch. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mura. Velké šance se na obou stranách hřiště nerodily, ale i tak bylo rušno před oběma brankami. Hosté zahrozili Orságem, který ale akci nedotáhl. Po něm se dral do šance aktivní Ostrák, ale také neuspěl. Možnosti měli také domácí, průnik Kováře ale hosté zablokovali. Skóre se poprvé měnilo  ve 38. minutě a top ve prospěch hostů. Na dobře zahraný trestný kop si výborně naběhl Jan Krajčovič a hlavou prodloužil míč za záda bezmocného Pešáka v bráně domácích. Hosté se po vstřeleném gólu uklidnili a na soupeře tlačili. Několik nadějných situací ale nedotáhli a ve 44. minutě se tak radovali naopak hráči Frenštátu pod Radhoštěm. Po nedorozumění v obraně SO Bruntál se dostal k míči Vaverka  a lobem přes Minarčíka v bruntálské bráně srovnal výsledek na poločasových 1:1. 

 

Odhodlaně nastoupili do druhé poloviny utkání hosté a hned od začátku o sobě dávali vědět. Frenštát pokračoval v jednoduchém fotbale s dlouhými míči na polovinu hostů, Bruntálští se snažil i o kombinační projev a v 68. minutě se jim to vyplatilo. Po spolupráci s Orságem se dostal na hranici velkého vápna k míči v utkání agilní Ostrák a tvrdou přesnou střelou nedal domácímu brankáři možnost zasáhnout. Domácí nechtěli prohrát a snažili se s utkáním něco udělat. Vyrovnání měl na hlavě domácí Kobylík, ale míč ve vyložené příležitostí netrefil. Více už takticky dobře a bojovně hrající hosté domácím nedovolil a naopak mohli sami vedení navýšit. Na výsledku 2:1 ve prospěch SO Bruntál se ale do závěrečného hvizdu rozhodčího nic neměnilo.

 

zdroj: http://www.fcsobruntal.cz



Ohlasy k zápasu



MFK Bruntál
Antonín Mura (trenér): Musím dnes za výkon v celém utkání pochválit celý tým, který odvedl maximum. Bylo to pro nás hodně důležité utkání a zvládli jsme ho. Kdybych měl přece jen někoho vyzdvihnout, tak by to byl Zdeněk Orság, který bojoval po celý zápas, nabízel se a předkládal míče spoluhráčům. Jinak ale chválím všechny a myslím, že jsme dnes byli o ten gól lepší



Sestavy


SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
V. Pešák [-] - A. Marek [-] , A. Plachký [-] , P. Střelec [-] , J. Kovář [-] , D. Kobylík [-] (17. R. Vaverka [-] ) , R. Gillar [-] (74. I. Maruchnič [-] ) , R. Špaček [-] , Š. Křiva [-] , J. Štika [-] (79. R. Kocián [-] ) , M. Uličný [-] (77. O. Balcárek [-] )

MFK Bruntál
P. Minarčík [-] - Z. Orság [-] (91. L. Mohyla [-] ) , L. Češek [-] , V. Šustr [-] , M. Ostrák [-] (71. R. Zatloukal [-] ) , P. Kundrátek [-] , T. Němec [-] (46. J. Blažek [-] ) , L. Kundrátek [-] (88. J. Hendrych [-] ) , J. Žatka [-] , J. Dohnálek [-] , J. Krajčovič [-]

ŽK: 29. R. Vaverka - 59. J. Blažek .
Počet diváků: 171. Rozhodčí: POTIOREK Aleš - VRANAY Vojtěch, OPĚLA Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.