0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 16:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skřipov konečně zabral


Branky


0

V posledním kole zajížděl Skřipov na půdu Chvalíkovic. V tomto utkání se určit favorita nedalo, protože Chvalíkovice hráli dobře v útoku a Skřipov hledal formu. V prvním poločase se podařilo skórovat hostům. V druhém poločase se hned v úvodu dostal Skřipov do dvoubrankového vedení a domácí paradoxně nevstřelili ani gól. Skřipovští tak berou z Chvalíkovic všechny tři body a zakončili sezónu na pátém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

první půle pro hosty

Do utkání lépe vkročili domácí. Hned ve 3. minutě vyslal projektil na skřipovskou branku Hendrych, ale Žák likvidoval. O pět minut později to zkoušel hlavou Belás, ale Žák opět zachránil. Běžela 10. minuta a do útoku se vydal Ondřej Černý, našel nabíhajicího Přemysla Poltiera a ten se nemýlil a dal na 0:1 pro Skřipov.Hra se potom kouskovala a převládaly nepřesnosti. Do konce poločasu se tak moc důležitých momentů neodehrálo, a tak se šlo do kabin za stavu 0:1 pro hosty.

Domácím zvhnul střelecký prach

Ve 48. minutě šel míč na domácího brankáře Tvrdého. Důslednost Přemysla Poltiera donitila domácího gólmana k zaváhání a Poltier mu propasíroval míč mezi nohama 0:2. Poté se hra uklidnila. Na hráče Chvalíkovic padla deka a do 60. minuty nevěděli co dělat. Poté se oklepali a snažili se snížit. To se jim nedařilo a do šancí se dostal hostující Černý s Poltierem. K brance to však nevedlo ani na jedné straně, a tak utkání skončilo 0:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Skřipov
Jiří Vícha (trenér): Klukům děkuji, že v posledním utkání jarní části nenechali nic náhodě, a odměnou je pro celý náš tým zisk tří bodů. Ještě musím poděkovat našim věrným fanouškům, kteří nás jezdili podporovat také na venkovní utkání. Díky moc.



Sestavy


TJ Sokol Chvalíkovice
J. Tvrdý [-] - S. Chovanec [-] (46. J. Lhotský [-] ) , D. Košťál [-] , M. Belás [-] , A. Hendrych [-] , O. Ambruzs [-] (68. D. Kuzník [-] ) , J. Gebauer [-] , P. Žiga [-] (46. P. Fischer [-] ) , Z. Štěrba [-] , P. Lazecký [-] , T. Kreisel [-]

TJ Sokol Skřipov
O. Žák [-] - A. Střižík [-] , J. Poltier [-] , O. Bartusek [-] - J. Kubánek [-] , O. Černý [-] , T. Pecka [-] - J. Murcek [-] (88. M. Lauček [-] ) , D. Ulman [-] , O. Hrbáč [-] , P. Poltier [-]

ŽK: 63. J. Poltier .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - ROZSÍVAL Petr (N), BRIA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.