Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2017 17:30

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina si zastřílela


Branky


0

V posledním kole zajížděla Hrabyně do Štítiny. Mírní favorité byli hosté. To se však nepotvrdilo a domácí si s chutí zastříleli. Hatrickem se blýskl domácí Jan Rohovský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová smšť v podání domácích

V páteční předehrávce hostila Štítina Hrabyni. Hosté po těsné prohře s Budišovicemi chtěli navázat na bojovný a soustředěný výkon, ale plány vzaly za své už v 5. minutě, kdy prohrávali 2:0. Hned z prvního útoku se domácí ujali vedení, když hostující obrana nedůsledně odvrátila centr ze strany a Štěpán Rohovský uklidil míč do brány. Neuběhlo ani 5 minut a hrubku v rozehrávce Hrabyně potrestal po samostatném úniku Rohovský Jan. Hra se pak mírně vyrovnala, ale bylo to spíše tím, že domácí ubrali z tempa. I Hrabyně se postupně dostávala do šancí, ale ani aktivní Výduch ani Skalík své nevyužili. Když pak po dobrém uvolnění Žídkovu střelu chytil domácí gólman, trestali před půlí opět domácí. Dvě branky z levé strany vsítili postupně Stoklasa a Rohovský Jan. První poločas tak skončil 4:0 pro domácí.

Druhý poločas se pouze dohrál

Druhý poločas se už jen dohrával. Oba týmy prostřídaly a tempo šlo znatelně dolů. Šance se střídaly na obou stranách, ale když hostující Výduch netrefil prázdnou bránu po chybě domácího brankáře a bojovně hrající Vítek neproměnil nadějný nájezd, trefili se opět domácí. V 67. minutě po pěkné kombinaci opět Jan Rohovský a v 75. z penalty střídající Adamčík. Hrabyně se nakonec dočkala, když se pár minut před koncem trefil z dálky výstavní střelou Nytra 6:1.

 

Report poskytl Vít Onderka



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Hrabyně
Vít Onderka (vedoucí mužstva): Těžko se mi hodnotí výkon po hororovém startu, kdy po 5 minutách nebylo o co hrát. Domácí zápas kontrolovali a vyhráli zaslouženě. Na druhou stranu i my měli snad 5 vyložených šancí a prohra 6:1 je pro nás tak zbytečně krutá. Také penalta proti nám byla zřejmě odpískána chybně. Jen jsme pak mohli doufat, že Budišovice nevyhrají v Horní Lhotě, abychom udrželi alespoň 6. místo.



Sestavy


TJ Tatran Štítina B
P. Peterek [-] - J. Tietz [-] , V. Halška [-] (19. F. Graf [-] ) , J. Rohovský [-] , J. Heger [-] (59. P. Hřivnáč [-] ) , P. Stoklasa [-] (69. R. Adamčík [-] ) , Š. Rohovský [-] (59. D. Adamčík [-] ) , J. Kunczik [-] , P. Kunczik [-] , D. Nardelli [-] , D. Heider [-]

TJ Sokol Hrabyně
J. Holuša [-] - L. Kozák [-] , P. Jurčík [-] (67. V. Blucha [-] ) , M. Poloch [-] , J. Dostál [-] (46. B. Vereš [-] ) - V. Žídek [-] (46. O. Demel [-] ) , R. Vítek [-] , D. Skalík [-] , J. Onderka [-] - D. Nytra [-] , L. Výduch [-]

ŽK: 48. D. Nardelli , 88. P. Hřivnáč - 40. D. Skalík , 88. D. Nytra .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: ŽIDEK Aleš - ADAMČÍK Libor (N), MOLNÁR Jozef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.