Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2017 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová s přehledem výhrála a slaví postup


0

Díky páteční přohře Těškovic v Komárově mohli již před zápasem domácí slavit. Zápas ani tak nevypustili a od prvních minut vletěli na Kyjovice. První poločas skončil 2:0. Druhý už byl v podání domácích, kteří přidali ještě čtyři branky. Konečný výsledek tedy 6:0 pro letošní vítěze z Březové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení pro Březovou

Oba celky do zápasu vstoupili uvolněně. Březová už měla postup v kapse a Kyjovice se mohly posunout na osmou příčku. Od prvních minut tahali za delší konec březovští a prokazovali své kvality. A již v 9. minutě se domácí dočkali branky. Střelcem byl nejlepší střelec Martin Šuhajík, který vyslal pěknou střelu k tyči 1:0. Tlak domácích neklesal a Kyjovice se pouze bránili. Zkoušely to z brejků ale obrana domácích měla vše pod kontrolou. Po několika šancích domácího týmu přišel rychlý útok v 37. minutě. Kolmici dostal Jiří Lichovník potahal míč do strany a přihrávkou pod sebe přesně našel Martina Šuhajíka 2:0. Tímto výsledkem skončil první poločas a vypadalo to že zápas je rozhodnut.

Kvalita se ukázala

Druhý poločas začal ve stejném duchu jako ten první. Březová útočila a Kyjovice hráli z obrany a rychlé brejky. Nutno říct, že Kyjovicím v druhém poločasu odešli síly. V 60. minutě se trefil Tomaš Křenek z hranice šestnáctky. Nutno podotknout, že před střelou podniknul osumdesati metrový sprint z vlastní obrany 3:0. V 61. minutě přišel nepříjemný okamžik pro hostujícího brankáře Davida Krayzela, který se střetl s Dominikem Schustkem. Kvůli zranění ruky musel Krayzel odstoupit a do branky se postavil hráč z pole. A šlo to znát...  Další branka přišla v 71. minutě.  Kyjovští zaváhali v obraně, špatně odkopli míč k němuž se dostal Dominik Schustek a přihrávkou našel novou tvář na hřišti Michala Krzischa, který neměl těžkou práci vstřelit gól 4:0. Patnáct minut před koncem utkání vstřelil pověstného bůra Dominik Schustek, a to dorážkou po odraženém míči v poutovém území 5:0. V 87. minutě se domácí radovali po šesté. Míč potahal po levé straně Dominik Novák a centrem našel hlavu Jakuba Šuhajíka, který se nemýlil 6:0.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - R. Cihlář [-] , J. Kostera [-] (46. D. Schustek [-] ) , M. Šustek [-] , J. Lichovník [-] (46. M. Krzisch [-] ) , M. Šuhajík [-] , D. Novák [-] , P. Cihlář [-] , J. Šuhajík [-] , T. Křenek [-] , P. Křenek [-]

FC Kyjovice
D. Krayzel [-] (61. Š. Kučera [-] ) - J. Kováč [-] , F. Boleslavský [-] (76. R. Volný [-] ) , R. Vaněk [-] , R. Vavrečka [-] , J. Kolouch [-] , V. Pětník [-] , M. Kudela [-] , D. Kormanec [-] , T. Pohl [-] , J. Kučera [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: RADEK Roman - ŠUHAJÍK Adam (N), KRATOCHVÍL Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.