Horní Lhota vykradla lídra


Branky


0

Březová si mohla výhrou nad Horní Lhotou zajistit postup. Po prvních patnácti minutách se chopili vedení hosté brankou Frýdla. A když nám první ani druhý poločas již branku nepřinesl, dočkali jsme se překvapení. Horní Lhota vyradla lídra a posunula březovským oslavy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů

Do utkání lépe vkročili domácí. Od prvních minut se chopili otěží zápasu a vyvíjeli na Horní Lhotu tlak. Po pár slibně vypadajících akcích ale uspěli jako první hosté. Lhotě se podařila krásná akce na jejíž konci byl Frýdl 0:1. Poté měli gólové šance v pořadí hlavou Lichovník, Petr Cihlář, Šustek a Martin Šuhajík. Ani jedna se však neujala. V 35. minutě zahrozili hosté. Po levé straně se prodral Matzner a pěknou střelou rozezněl břevno. Po zbytek poločasu Březová doslova ždímala Lhotu, ale gól né a né přijít. Po prvních 45 minutách se tak šlo do kabin za překvapivého stavu 0:1.

Festival promrhaných šancí pokračoval

Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako ten první. Hned od prvních minut se Březová snažila o vyrovnání. Hosté pouze bránili a moc branku domácích neohrozili. Březová měla nespočet šancí, ale domácím chyběla muška. V 70. minutě ojedinělou šancí zahrozili hosté. A opět je zastavilo břevno. Tentokrát byl autor Halfar. V 83. minutě byli blízko kýženého vyrovnání domácí. Zahrávaný přímý kop, kopal Martin Šuhajík, míč letěl do šibenice, ale brankář Dedek fantastickým zákrokem vyrazil na roh. Do konce utkání se domácí už branky nedočkali a i když byli po celý zápas lepším týmem, tak z utkání odcházejí poraženi. První mečbol tak proměněn nebyl.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
Jiří Lichovník: Dnešní zápas byl zápas blbec. Snad celý tým jsme měli šance, ale nedokázali jsme proměnit. Myslím, že kdyby jsme hráli další dvě hodiny gól stejně nedáme. Bohužel i takové zápasy jsou. Chtěl bych pochválit hostujícího Dedka, který neskutečně podržel hosty. Teď se musíme soustředit na poslední kolo a zvítězit.

TJ Sokol Horní Lhota
Dalibor Rataj (trenér): Do Březové jsme přijeli s tím, že chceme sáhnout po bodu. V základní sestavě nám chyběli dva klíčový hráči a my jsme věděli, že to nebude lehké. Od začátku utkání nás soupeř tlačil a my ze zajištěné obrany dělali brejky. Utkání si zasloužila vyhrát Březová, ale tím že neproměnila šance tři body bereme my.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - KOSTERA Jakub (N), ŠUHAJÍK Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.