2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí urvali výhru


Branky


0

V nedělním utkání proti sobě nastoupili domácí Budišovice protí béčku Štítiny. Utkání bylo vyrovnané a hodně bojovné. Nakonci se ale radovali domácí, když po výhře 2:1 berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas lépe pro domácí

Úvod zápasu patřil domácím. Díky lepšímu pohybu a bojovnosti si vytvořili tlak a zatlačili hosty do obrany. Ve 22. minutě se dočkali poprvé domácí. Centrovaný míč ze strany našel Jakub Kotala, který hlavou rozvlnil síť. Po obdrženém gólu se probudili taky hosté. Do větších šancí se ale nedostávali. Urputný fotbal do konce poločasu, ale skóre se neměnilo. První poločas tak skončil 1:0.

Budišovice nakonec za tři body

Tak, jak začal úvod zápasu, tak pokračoval druhý poločas. Utkání příliš šancí nepřinášelo a spíše se hrálo ve středu hříště. V 54. minutě zahrozili hosté. Centrovaný míč našel Štěpána Rohovského a ten, stejne jako Kotala, hlavou umístil míč 1:1. V 60. minutě se sám na brankáře ze strany řítil Kubánek, ale hostujícího brankáře nepropálil. Následně se naskytla šance pro hosty, ale pro údajný ofsajd hra nemohla pokračovat. V 76. minutě se po tlaku domácích dočkali branky. A akce to byla podobná jako u minulého gólu. Centr který letěl do vápna a Radim Šmíd hlavou zajistil vedení 2:1. Hosté opět dotahovali a drali se za vyrovnáním. Budišovice ale důkladnou obranou nepouštěli štítinské do šancí. Do konce zápasu se nic zásadního nedělo a Budišovice berou tak tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Štítina B
Dominik Rohovský (hráč): Utkání bylo vyrovnané. Vývoj hry patřil chvíli hostům a chvíli nám. Domácím se ale podařilo vstřelit o jednu branku víc a berou tak tři body. Já si myslím, že by utkání slušela více remíza.



Sestavy


TJ Sokol Budišovice
K. Foldyna [-] - P. Hudeček [-] , A. Vilam [-] , T. Halfar [-] , A. Mikovský [-] - R. Popek [-] , T. Žywiak [-] , O. Gelnar [-] , J. Kotala [-] , R. Šmíd [-] (84. Z. Chmel [-] ) , R. Kubánek [-] -

TJ Tatran Štítina B
D. Rohovský [-] - F. Graf [-] , J. Rohovský [-] , Š. Rohovský [-] , J. Tietz [-] , J. Dankovič [-] , D. Adamčík [-] , D. Heider [-] , D. Komenda [-] (46. P. Hřivnáč [-] ) , P. Kunczik [-] (84. R. Adamčík [-] ) , D. Nardelli [-]

ŽK: 83. R. Popek - 45. D. Heider , 57. Š. Rohovský , 74. J. Tietz , 88. P. Hřivnáč .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - HALFAR Jiří (N), ADAMČÍK Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.