1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice potvrdili roli favorita


Branky


38. A. Hendrych - 37. J. Šenk , 53. O. Strojil , 64. J. Šenk , 88. J. Šenk
0

V neděli byl na programu duel mezi Chvalíkovicemi a Těškovicemi. Na vrch měli hosté, kteří okupují druhou příčku. Svou roli favorita potvrdili, i když po prvním poločase bylo skŕe 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba tými po jedné brance

Start do utkání patřil hostům, kteří na nerovném terénu diktovali tempo hry. Paradoxně mohli jít do vedení domácí. Ve 20. a 23. minutě vytvořili hosté hrubky v obraně, ale domácí naskytnutou šanci nevyužili po skvělých zákrocích Lazeckého. Hosté si potom vytvořili vetší tlak a v 37. minutě po hezké kombinace skóruje Vladimír Šenk 0:1. V 38. minutě se ale skóre měnilo. Hned po rozehrávce potřetí chybovala hostující obrana a domácí útočník Adam Hendrych proměnil 1:1. Tímto výsledkem skončil první poločas.  

 

Opratě v rukou Těškovic

 

Druhá půle byla obrazem té první. Hosté nadále diktovali hru, ale střelecky se trápili. Naštěstí pro ně v 53. minutě se po krásné individuální akci Ondřeje Strojila, který obešel hned tři protihráče a v tváří tvář proti brankáři Tvrdému se nemýlil 1:2. V 64. minutě se skóre opět měnilo. Centr letící do vápna, našel Ondřeje Strojila, ten zachoval klid a pěknou přihrávkou našel Jana Šenka 1:3. Konečnou tečku zápasu udělal v 88. minutě aktivně hrající Jan Šenk, který se střelou zpoza šestnáctky nemýlil 4:1.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Těškovice
Patrik Jedlička (hrající trenér): Do utkání jsme vstoupili velmi aktivně, dařila se nám naše kombinační hra, ale nedařilo se nám zakončení, což je problém, se kterým se potýkáme celou jarní sezonu. I když jsme toto utkání nakonec zvládli, je na celém týmu znát ztráta motivace, prostě už nemáme o co hrát!



Sestavy


TJ Sokol Chvalíkovice
J. Tvrdý [-] - D. Rozsíval [-] (75. O. Ambruzs [-] ) , J. Lhotský [-] , M. Belás [-] (63. P. Fischer [-] ) , A. Hendrych [-] , M. Roško [-] (84. D. Hlaváč [-] ) , J. Gebauer [-] , P. Žiga [-] , Z. Štěrba [-] , P. Lazecký [-] (46. D. Košťál [-] ) , T. Kreisel [-]

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - J. Solnický [-] , Č. Korčák [-] , T. Rek [-] , P. Lazecký [-] , M. Krayzel [-] (46. O. Strojil [-] ) , V. Šenk [-] (75. M. Hoza [-] ) , V. Vavrečka [-] , J. Šenk [-] , D. Illík [-] , J. Krayzel [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - ROZSÍVAL Petr (N), JUCHELKA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.