Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr si poradil


0

 

V sobotu se taky hrál duel mezi lídrem soutěže Březovou a Skřipovem. Březová nezaváhala a rozhodla hned v prvním poločase. Druhý poločas si pohlídali a nedovolili soupeři korigovat. Výhrou 3:0 si dál kráčí tabulkou na prvním místě.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl

 

Aktivněji do utkání vkročili domácí a hned se ujali vedení. V 1. minutě se po kombinaci středem hřiště dostali domácí až před branku Skřipova, kde vyslal pohotovou střelu Jiří Lichovník a otevřel skóre zápasu. Ve 14. minutě se skóre měnilo podruhé, a to když hosté vytvořili hrubku v obraně. Ke střele se dostal domácí sniper Martin Šuhajík a navýšil na 2:0. Uběhlo jen sedm minut od druhého gólu a domácí se opět radovali. A zase po chybě ve skřipovské obraně. K míči si dostal Martin Šuhajík a druhým gólem zvýšil na 3:0. Hosté jako opaření horkou vodou nevěděli, kam dřív skočil a do konce poločasu měli co dělat aby se skóre nenavýšilo. Hostům se to se štěstím podařilo a tak se šlo do kabin za stavu 3:0.

 

Druhý poločas bez branek

 

Druhý poločas sice branku nepřinesl, ale více ze hry měli domácí. Březovští vystřídali během druhého poločasu tři hráče a to se trochu podepsalo na jejich tempu hry. Vadit jim to ale nemuselo, protože Skřipov si větší šanci nevytvořil. Nutno podotknout výborný výkon hostujícího gólmana Oldřicha Žáka, který několika skvělými zákroky zneškodnil hrozbu debaklu. Po 90. minutách tedy skóre nezměněno a tři body si zaslouženě připsala domácí družina.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Skřipov
Jiří Vícha (trenér): Když jsme po odehrané dvacetiminutovce prohrávali už 3:0, vypadalo to na pořádný debakl. Druhá půle byla z naší strany mnohem lepší, ale výraznější brankové šance nepřinesla. Od většího gólového přídělu nás zachránil náš brankář Oldřich Žák. Klukům patří mé poděkování za odvedený výkon ve druhém poločase. Březové gratuluji k výhře.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - M. Šustek [-] , P. Gebauer [-] (46. P. Křenek [-] ) , J. Lichovník [-] , M. Šuhajík [-] , J. Kostera [-] (60. R. Cihlář [-] ) , D. Novák [-] , P. Cihlář [-] (80. M. Krzisch [-] ) , P. Cihlář [-] , T. Křenek [-] , K. Demel [-]

TJ Sokol Skřipov
O. Žák [-] - J. Lubojacký [-] , D. Ulman [-] , J. Poltier [-] - J. Kubánek [-] , O. Bartusek [-] , J. Murcek [-] - J. Eller [-] - O. Eller [-] , T. Pecka [-] , A. Střižík [-]

ŽK: 50. D. Ulman . ČK: 73. D. Ulman .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: PRETSCH Adam - SCHNEIDER Pavel (N), ČECH Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.