Suverení Horní Lhota


Branky


0

 

Sobota nám přinesla duel mezi domácí Horní Lhotou a Štítinou. Všichni víme, že domácí na svém hřišti umí. To dokázali i proti Štítině a čtyřbrankovým náskokem z první půle si zajistili hladké vítězství.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smršť v podání domácích

 

Utkání začalo v bojovném tempu. Obraz hry byl zpočátku vyrovnaný. Do vedení mohli jít první hosté, to by ale Štěpán Rohovský musel ve 20. minutě ze samostatného úniku proměnit. O pět minut později se situace opakovala ale stejně jako u prvního nájezdu Rohovského - neúspěšně. Skóre se tedy měnilo na druhé straně, ve 26. minutě domácí zakombinovali, ke střele se dostal Frýdl a krásnou střelou otevřel gólovou přestřelku 1:0. Domácí po vstřelené brance převzali iniciativu hry. Vytvořili si tlak, a ten vyžili v 35. minutě, když se po podobné akci opět výstavní střelou trefil domácí kapitán Michal Bartůněk 2:0. Štítiňští se po druhém gólu sesypali. Převaha byla na kopačkách Horní Lhoty díky výborné záložní řady domácích. Ve 41. minutě přišla další branka. Adam Górecki dostal průnikovou přihrávku a střelecky se nemýlil 3:0. O dvě minuty se skóre opět měnilo, a opět díky skvělé práci záložní řady. Pár přihrávek mezi sebou rozhodili štítinské a Mirek Hlozák navýšil již na 4:0. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poklidné dohrání

 

Do druhého poločasu vstoupili lépe opět domácí. Ještě aby ne, když je dopředu hnal skvěle rozehraný první poločas. Štítina se snažila, ale výsledek je už dál nepustil. V 55. navíc přišla opět průniková přihrávka a Adam Górecki přidal svou druhou branku v zápase 5:0. Hra se poté uklidnila a spíš se dohrávala. Důkazem byl i obraz hry, která se odehrávala spíše ve středu hřiště. V 81. minutě přidal poslední hřebík do štítinské rakve střídající Patrik Fiala, a uzavřel skóre na konečných 6:0.

 



Počet diváků: 55. Rozhodčí: PINČEK Milan - STRAKOŠ Karel (N), LHOTSKÝ Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.