0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Komárov


Branky


0

Regionální derby se odehrávalo ve Štítině. Mnoho diváků čekalo gólové hody ale nedělo se tak. Utkání po mnoha gólových šancí skončilo 0:1 pro Komárov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod pro hosty

Úvod zápasu začali lépe hosté z Komárova a domácí prvních 20. minut nepustili k ničemu. Zastřelovali se postupně Šubert a aktivní Thomas. Domácí hrozili pouze sporadicky, výjimkou byl únik ve 23. minutě domácího Jana Rohovského, který běžel sám na gólmana Pelce. V poslední chvíli se ale sním srazil a sudí odpískal útočný faul. Hosté poté zahrávali dvě standartní situace ke kterým se postavil Thomas. První namířil těsně vedle, avšak ve 31. minutě vyslal dělovku ze čtyřiceti metrů, která zaplavala a po podcenění Peterka skončila až za jeho zády 0:1. Po sléze začali domácí více útočit. Nejvíce za to vzal Jan Heger, který připravil během patnácti minut snad tři golové šance. Nejprve uvolnil Štěpána Rohovského, který ale neprostřelil hostující tvrz. Ve 37. minutě unikl opět Heger, míč předložil Rohovskému, který nastřelil Pelce a následně Stoklasa z voleje přestřelil hostující klec. V závěru poločasu chtěli domácí vyrovnat. Z dvoumetrového ofsajdu se řítili na Plece hned tři hráči Štítiny. Rohovský se ale zachrtil a proti vybíhajícímu brankáři, který mu zmenčil úhel, poslal míč vedle.

Marná snaha o vyrovnání

Do druhého poločasu lépe vstoupili domácí, kteří chtěli za každou cenu vyrovnat. Jejich útoky zakončené střelou ale létali mimo tři tyče. Aktivita domácích donutila soupeře faulovat. Fauly ale domácí dráždili natolik, až v 55. minutě nejprve Stoklasa viděl žlutou kartu za úder do hostujícího Valuška, a následně druhou žlutou kartu za nesportovní chování a musel předčasně do sprch. Vyloučení paradoxně pomohlo více domácím. V 65. minutě štítiňští našli parádní uličkou Hegera, který střelou orazítkoval břevno hostující svatyně. V 70. minutě mohla Štítina srovnat. Michal Rádek netrefil balón, který letěl mezi ním a Surovým. Hostující Rohovský chtěl Pelce přehodit, ale ten v poslední chvíli rukou zastavil míč. Hosté v tu ránu byli jako opaření. Domácí je přehrávali snad ve všem ,a to hráli v deseti. V 73. minutě se konečně probrali i hosté. Thomas si obhodil domácího obránce, ale střela, kterou chtěl obstřelit brankáře, šla vedle. O tři minuty později hrozil zase Thomas. Pohrál si s domácí obranou a tvrdou ranou donutil domácího brankáře vyrazit míč. Míč následně putoval do tyče, kde si ho v poklidu Peterek sebral. Domácí se stále hnali za vyrovnáním, avšak hosté v klidu odvraceli. V 80. minutě zahrávali nepřímý kop domácí za nesportovní chování Michala Rádka. Tato situace šla jen těsně nad komárovskou branku. V 83. minutě brankář Peterek namazal balón Thomasovi, ten ale trestuhodně netrefil práznou bránu. Ke konci utkání si již hosté zápas udželi a v dramatickém utkání berou tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Komárov
Petr Pelc (hráč): Jsem rád, že jsme vyhráli utkání venku, a to dokonce i s nulou.I když nám chyběli dva hráči ze základní sestavy, i přesto jsme dokázali zvítězit. Z počátku utkání jsme byli lepším týmem, ale neproměnili jsme některé gólové šance. Domácí jich měli taky dost, avšak pro nás ze svých neproměnili. Vítězství v derby nás velmi potěšilo.



Sestavy


TJ Tatran Štítina B
P. Peterek [-] - J. Rohovský [-] (80. J. Kadula [-] ) , F. Graf [-] , Š. Rohovský [-] (70. P. Hřivnáč [-] ) , J. Heger [-] , P. Stoklasa [-] , J. Tietz [-] , P. Kunczik [-] , D. Nardelli [-] , D. Heider [-] , D. Baier [-]

SK Komárov
P. Pelc [-] - M. Rádek [-] , D. Kinnert [-] (83. O. Hečko [-] ) , J. Novák [-] - O. Valušek [-] (71. M. Vácha [-] ) - D. Thomas [-] , P. Rychtar [-] (76. R. Matrosz [-] ) , M. Šubert [-] - O. Surový [-] , O. Hanke [-] , M. Mikšík [-]

ŽK: 55. P. Stoklasa , 63. F. Graf - 12. O. Valušek , 72. D. Kinnert , 80. M. Rádek . ČK: 56. P. Stoklasa .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HARAZIM David - ADAMČÍK Libor (N), STOKLASA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.