Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina vykradla Raduň


Branky


0

Předposlední Raduň hostila béčko Štítiny. Domácí chtěli konečně uspět v domácím prostředí. To se jim nepodařilo a po nevýrazném výkonu prohráli 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nemastný neslaný fotbal

Úvod utkání patřil hostům, kteří měli lepší vstup. Hned ve 4. minutě si vykoledovali penaltu. Tu ale proměníl až z dorážky David Baier. Obraz hry se po vstřelené brance neměnil. Hosté měli víc míč na kopačkach a dále produkovali šance. Bohužel žádná nebyla tak vyložená, aby pohla skórem zápasu. Za stavu 0:1 pro Štítinu se šlo do kabin.

Štítinská druhá půle

Rychlý nástup měli opět hosté. Ve 49. minutě pronikl centrovaný míč až do pokutového území Raduně, kde se ve skrumáži těl nejlépe zorientoval Vít Halška a s pořádnou dávkou štestí rozvlnil síť 0:2. Domácí ale nesložili zbraně a pozměněnou taktikou začali trápit soupeře. Nutno podotknout, že domácím chyběla celá útočná řada, a tak se do žádných tutovek nedostávali. V 70. minutě domácí úplně odešli jak fyzicky, tak i po herní stránce. A hosté trestali. Po rychlém přečíslení si štítiňští rychle vyměnili balón na jehož konci byl Štěpán Rohovský 0:3. V 71. minutě hned po rozehrávce domácí nakopli dlouhý míč a vybojovali autové vhazování. Po nacvičeném signálu vhazoval dlouhý míč domácí Tomáš Ryž ,až do pokutového území, a hlavou na zadní tyč se mezi střelce zapsal Vítězslav Kober 1:3. Pro domácí to byl alespoň čestný úspěch, protože dále v zápase se už nic závažného nedělo. Štítina si tedy odvezla zasloužené tři body ze zámeckého týmu Raduně.



Ohlasy k zápasu


TJ Raduň
Vítězlav Kober (hráč): Jednalo se o opravdu bojovný výkon z obou stran, nikdo nikomu nechtěl dát nic zadarmo, ale Štítina měla navrch v kombinaci a to bylo znát. Osobně jsem rád, že už mi tam konečně něco spadlo, kluci si furt dělali srandu, že asi nevím, kde stojí branka.




Sestavy


TJ Raduň
R. Martínek [-] - S. Jakub [-] , T. Ryž [-] , M. Stuchlík [-] , J. Schindler [-] , P. Römer [-] , O. Holčapek [-] (82. D. Staněk [-] ) , V. Kober [-] , M. Petruška [-] , J. Matoušek [-] , D. Solný [-] (70. J. Ondra [-] )

TJ Tatran Štítina B
J. Rohovský [-] - Š. Rohovský [-] (82. R. Adamčík [-] ) , P. Stoklasa [-] , F. Graf [-] (72. J. Kadula [-] ) , V. Halška [-] , J. Tietz [-] , D. Baier [-] , P. Kunczik [-] , D. Nardelli [-] , D. Heider [-] , D. Komenda [-] (83. D. Adamčík [-] )

ŽK: 56. J. Matoušek - 9. D. Komenda .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: ČAPEC Libor - BATA Pavel (N), TOMÁŠKO Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.