0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr si poradil


Branky


0

Dvacáté kolo nabídlo souboj mezi domácí Štítinou a lídrem soutěže Březovou. Většina si myslela. že to Štítina bude mít snadné, ale opak byl pravdou. Štítiňští doplněni hráči z áčka dali Březové pořádný zabrat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas lépe pro domácí

Od úvodního hvizdu se převaha přelila na kopačky domácích. Nejvíce šli vidět Heger, Jelenek a Černý. Ve 20 minutě prověřil právě Heger rukavice hostujícího Hromady. Po sérii rohů a střel se mimo fotbal taky hrálo pořádně tvrdě. Mokrý trávník jako by vybízel ke skluzům. Hned první poločas rozdal hlavní sudí Tomeš čtyři žluté kartonky. Do kabin se šlo za bezbrankového stavu i přes mírnou převahu domácích.

Hosté zachovali klidnou hlavu

Druhý poločas se odvíjel jako první. Do zápasu se opět dostali lépe domácí, ale branku neuměli vstřelit. A tak přišli na řadu hosté. V 50. minutě se do míče opřel kapitán Březové a poprvé rozvlnil síť 0:1. V 53. minutě fauloval domácí Tietz a pro hosty se naskytla standartka z dobré pozice. Bohužel pro hosty ale zamířil nad. V 60. minutě hosté udeřili podruhé, obraz hry v tuto chvíli odvíjel lépe pro hosty, prosadil se Martin Šuhajík a dal hostů potřebný klid na kopačky. Poslední půlhodinu okořenilo hru dostatek faulů a hra se tak kouskovala. Poslední branku v utkání dal opět hostující celkem a po rohovém kopu navýšil na 0:3 Michal Krzisch. Hosté si tak odvezli tři body, na které se ale pořádně nadřeli.



Sestavy


TJ Tatran Štítina B
J. Evják [-] - P. Stoklasa [-] , M. Jelenek [-] , J. Černý [-] , J. Tietz [-] (71. J. Dankovič [-] ) , J. Heger [-] (53. Š. Rohovský [-] ) , J. Kadula [-] (65. F. Graf [-] ) , P. Kunczik [-] , D. Nardelli [-] , D. Heider [-] , D. Komenda [-] (46. V. Tomáško [-] )

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - J. Šuhajík [-] , M. Šustek [-] , D. Schustek [-] (74. M. Krzisch [-] ) , M. Šuhajík [-] , K. Demel [-] (54. J. Lichovník [-] ) , D. Novák [-] , P. Cihlář [-] , P. Cihlář [-] , T. Křenek [-] , P. Křenek [-]

ŽK: 36. J. Heger , 40. P. Kunczik , 53. J. Tietz , 62. J. Černý , 71. Š. Rohovský - 39. T. Křenek , 41. D. Novák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - ADAMČÍK Libor (N), DRÖSSLER Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.