V. Šenk 37.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice uhájili druhé místo


Branky


37. V. Šenk
0

Dvacáté kolo nám nabídlo zápas druhého se třetím. A čekal se pěkný fotbal. Ještě že mají Těškovice umělou trávu, protože aprílové počasí o sobě dalo pořádně vědět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohledný fotbal na obou stranách

Utkání začalo ve svižném tempu. Lépe se ale do zápasu obuli hosté. Po patnácti minutách se hra srovnala a týmy si vytvořili řadu šancí. Ve 20. minutě se vyskytla zajímavá standartní situace pro domácí. Těsně před šestnáctkou byl faulován jeden z těškovických. Pěkně kopnutý přímý kop ale zneškodnil ještě pěknějším zákrokem hostující Oldřich Žák. Po půl hodině hry převzali otěže zápasu domácí. Dost jim k tomu napomohli hosté zbytečnými chybami. V 32. minutě, po kombinaci na levé straně, se do samostatného úniku dostal Jan Šenk. Kličkou obešel brankáře, ale trefil pouze boční síť. O tři minuty se opět po pěkné kombinaci, tentokrát z pravé strany, dostal do zakončení Vojtěch Vavrečka. Střela měla vše potřebné, krom směru. V 37. minutě se už domácí radovali. Dlouhý aut na šestnáctky vyhlavičkoval jeden z hostů. Míč se dostal k nekrytému Vladimíru Šenkovi, který parádní střelou vymetl levou šibenici brány 1:0. Následně se poločas v poklidu dohrál a týmy šli za stavu 1:0 do kabin. 

 

Skřipov byl krůček od vyrovnání

Začátek druhého poločasu ovládli opět domácí. Dvě gólové šance si vytvořili Těškovice. Nejprve v 52. a následně v 55. minutě. Skvělý Žák ale čaroval. V 60. minutě přišel zlom zápasu, a Skřipov začal hrát. V 61. minutě Střílel těsně vedle tyče Jakub Eller. V 68. minutě prověřil pozornost domácího Lazeckého hostující Poltier. Domácím se nedařilo. Kazili téměř vše, na co šáhli a málem byli potrestáni. V 78. minutě centroval Přemek Poltier, míč našel v malém vápně Jiřího Kubánka, ale jeho pokus skončil na brankové čáře pod ležícím Lazeckým.  Posledních deset minut, už hráli jen hosté. V 90. minutě měl šanci na vyrovnání David Ulman ale štěstí stálo u Těškovic. Snaha tak skřipovským alespoň bod nepřinesla a po krásném zápasu na obou stranách si tři body připsali Těškovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Patrik Jedlička (hrající trenér): Jsem moc rád, že jsme získali tři body, neboť soupeř hrál velmi kvalitně. Ale mrzí mě, že se tak nadřem na vstřelení gólu, spousta neproměněných šancí, které nás mohly v závěru hodně mrzet. A tak trochu jsem naštvaný sám na sebe za špatnou taktiku střídání, jež se projevila na obrazu naší hry v průběhu druhého poločasu. Chtěl bych ještě poděkovat našim fanouškům za hlasitou podporu.

TJ Sokol Skřipov
Jiří Vícha (trenér): Utkání by více slušela remíza. Věřím, že diváci obou týmů byli s předvedenou hrou spokojeni. Těškovicím gratuluji k vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - J. Solnický [-] , T. Rek [-] (50. B. Sroka [-] ) , L. Gelačák [-] , M. Krayzel [-] , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , J. Šenk [-] , P. Jedlička [-] , D. Illík [-] , J. Krayzel [-]

TJ Sokol Skřipov
O. Žák [-] - J. Poltier [-] , D. Ulman [-] , J. Lubojacký [-] - O. Bartusek [-] , O. Černý [-] , F. Ospalík [-] , J. Kubánek [-] - P. Poltier [-] , J. Eller [-] - O. Eller [-]

ŽK: 55. M. Krayzel , 68. L. Gelačák , 85. B. Sroka - 50. J. Poltier .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - JUCHELKA Daniel (N), BRIA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.