Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hladká výhra Březové


0

Lídr soutěže hostil Komárov. Komárovští přijeli v okleštěné sestavě a šlo to znát. Od začátku tahali domácí za delší konec a z šancí trestali. Po plodném prvním poločasu, který skončil 3:0, domácí přidali jesště tři branky v druhém a berou tři body za výhru 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky v úvodu

Domácí byli od začátku lepším týmem. Již v 5 minutě udělali se nedohodli Rádek se Zapletalem a domácí Šuhajík prostřelil Pelce poprvé 1:0. V 7. minutě šel dlouhý míč za obranu, kde se ho zmocnil hostující brankář, po zemi přihrál Rádkovi, který o míč přišel. Domácí šli do přečíslení a posledním kdo se míče dotkl byl René Cihlář 2:0. Domácí se nadále tlačili do útoku a mohli zvyšovat. Bohužel pro ně gól nebyl uznán pro ofsajd. Hosté se dostáváli do šancí jen sporadicky. Po rohovém kopu Kupčíka trefil pouze boční síť Michal Rádek.Ve 34. minutě po odkopu hostujícího brankáře stratili hosté míč ve středu pole. Nastal rychlý brejk, který chladnokrevně zakončil domácí Tomáš Křenek 3:0. Do konce poločasu měli domácí ještě dvě šance ale ani jedna se nevlezla mezi tři tyče.

Tři branky i v druhé půli ale také neproměněná penalta

Druhý poločas začali lépe hosté, avšak bez efektu. Následně ve 49. minutě zaváhal Michal Rádek, který měl poslat malou domů. Nestalo se tak a o míč přišel. Domácí Martin Šuhajík pak krásně přehodil nejen brankáře hostí ale i posledního obránce a zvýšil na 4:0. V 55. minutě šel domácí útočník sám z pravé strany, ale brance zabránil Pelc, který vyrazil na rok. Po následném rohu se nic závažného nedělo a hostí uklidili míč do bezpečí. Hrála se 62. minuta a opět nastala chyba v hostující obraně, kdy jeden z hostů nezahrál ofsajd systém. Balónu se chopil Šuhajík, pěkně obešel jednoho z hostů a zvýšil na 5:0. V 65. minutě nastal nepěkný okamžik. Hostující Matrosz dostal přihrávku do pokutového území, kde ho škaredě poslal k zemi jeden z domácích obránců. Penalta, která byla víc než jasná se nepískala, a hostující Matrosz musel kvůli zranění ze zápasu odstoupit. Jelikož komárovští měli vystřídáno museli pokračovat o deseti. V tvrdé hře se pokračovalo i nadále. V 74. minutě byl faulován v pokutovém území Ondřej Hanke a sudí nařídil penaltu. K té se postavil Lukáš Kupčík ale neproměnil. Perfektně vystihl jeho kop domácí brankář Hromada. Poslední hřebíček do rakve Komárova přidal v 80. minutě Tomáš Křenek. Po skrumáži v pokutovém území se míč odrazil až k němu, a následnou střelou, kterou ještě tečoval David Rychter hostující Pelc nedokázal polapit 6:0. V 90. minutě mohl domácí zvýšit na 7:0. Z levé strany unikl jeden z domácích, bohužel pro něj šel míč jen do tyče. Domácí si tak za výhru 6:0 připsali další cenné tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Komárov
Petr Pelc (hráč): Trošku mě mrzí arogantní chování domácího trenére. Tohle jsem v hokeji za svou kariéru rozhodčího nezažil, aby se někdo tak arogantně choval k hostujícím hráčům. To nás však neomlouvá z výkonu, který jsme tady předvedli. Sice nám chybělo pět hráčů, kteří jsou buď zraněni nebo na dovolených ale i tak jsme předvedli špatný výkon a domácí zaslouženě vyhráli. Trošku mě mrzí za branky, které byli vstřeleny po žákovských chybách v naší obraně a my tak domácím nabídli branky zdarma. O poločase jsme si v kabině řekli, že z Březové nechceme odjet s debaklem, bohužel tragický výkon pokračoval nadále i v druhém poločase, kdy jsme neproměnili ani penaltu, a pokud neproměníme penaltu nemůžeme logicky myslet na dobrý výsledek. Ještě mě mrzí, že domácí hráč za stavu 5:0 nesmyslně zajel našeho druhého brankáře, který dnes musel nastoupit v poli. Zápas nedohrál kvůli nataženým vazům po střetu a my máme další ztrátu v týmu.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - R. Cihlář [-] , M. Šustek [-] , P. Gebauer [-] , M. Šuhajík [-] (77. M. Krzisch [-] ) , K. Demel [-] , D. Novák [-] (69. D. Schustek [-] ) , P. Cihlář [-] , P. Cihlář [-] , T. Křenek [-] , J. Kostera [-] (46. P. Křenek [-] )

SK Komárov
P. Pelc [-] - P. Rychtar [-] , M. Šubert [-] , M. Mikšík [-] , J. Srubek [-] , L. Kupčík [-] , R. Matrosz [-] , O. Hečko [-] , M. Zapletal [-] (49. O. Hanke [-] ) , T. Rádek [-] (46. D. Rychter [-] ) , M. Rádek [-]

ŽK: 43. P. Cihlář , 89. K. Demel - 29. M. Zapletal , 33. M. Rádek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HEISER Jaroslav - ŠUHAJÍK Adam (N), GRULICH David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.