Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Přestřelka v obou poločasech


0

Lídry z Březové hostili domácí Raduň. Povinnost pro hosty byla jasná, jedině tři body. To se jim podařilo, když už v prvním poločase si vytvořili třígólový náskok. O zaplétku se raduňští ještě pokusili, ale zkušenější hosté si výsledek pohlídali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Útočný poločas s pěti góly

Začátek zápasu začal svižně, kdy nejprve z dvaceti metrů prozkoušel pozornost domácího brankáře Solného Šuhajík a následně na druhé straně z podobného vzdálenosti raduňský Kober. Pak přišla na řadu 5. minuta, kdy hráči Raduně přišli o míč, a z protiútoku se Šuhajík nemýlil.  Hned o pět minut později ze střední vzdálenosti vypálil kapitán Březové Šustek a jeho parádní rána přímo do šibenice vymetla všechny pavouky v brance. Aby toho pro domácí nebylo málo, okamžitě po rozehrání získala Březová míč, který se dostal k lajně na křídelníka Křenka, jehož centr z nulového úhlu si domácí brankář Solný nešťastně srazil do branky.
Pro Raduň to byla hodně studená sprcha a chtěli se zápasem něco udělat. V polovině prvního poločasu se hra vyrovnala a nutno dodat, že více šancí si vypracovávali domácí, avšak útočník Staněk jen dvakrát provětral rukavice Hromady. Ve 24. minutě už se Raduň prosadila naplno, kdy se po rohovém kopu a následné skrumáži nejrychleji zorientoval právě Staněk – 1:3.  V následujících minutách se hrál vcelku vyrovnaný fotbal, kdy se míč pohyboval spíše ve středu hřiště. Ve 38. minutě se po sporném zákroku před velkým vápnem dostala Březová ke standartní situaci, jíž dokázal Cihlář přetavit v gól i díky špatně postavené zdi raduňské defenzivy. Do kabin se tak šlo za stavu 1:4.

Gólové hody pokračovaly

Jak první půle skončila, tak druhá začala – Březová spíše kontrolovala hru ve středu pole kolem zkušeného Staňka a domácí se bojovností snažili o zvrat. Kýženého gólu se dočkali v 55. minutě, kdy Kober vyslal do samostatného úniku Stuchlíka, jenž byl na hranici velkého vápna nedovoleně stažen k zemi. Následnou střelu z přímého kopu vyrazil Hromada pouze před sebe a Petruška zakončoval takřka do prázdné branky 2:4. To Raduni pochopitelně vlilo krev do žil, naopak hosté znervózněli a k vidění byl pohledný fotbal nahoru, dolů. Naděje Raduně však trvala pouze pár minut, než centrovaný balón někde z půlky hřiště skončil k překvapení všech až za zády nešťastníka Solného 2:5. Na další odpověď už se Raduň nezmohla a zápas se pouze dohrával, oba týmy poslali na hřiště několik náhradníků. Dvacet minut před koncem Březová ještě pojistila výsledek na 6:2 a z Raduně si tak veze další tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Raduň
Vítězlav Kober (hráč): Prvních deset minut jsme asi myšlenkama byli ještě někde v kabině, napadalo nám to tam a v hlavě jsem si přemítal, jestli se nám na tabuli vůbec vlezou dvouciferná čísla. Ale pak jsme zabrali a hosty ještě potrápili. Je to pořád to samé, individuální chyby rozhodují. Nicméně jsme nově složený tým, kdy se stále teprve poznáváme a na Březové je krásně vidět ta sehranost. Musím jim pogratulovat k zasloužené výhře, ikdyž samotný výsledek je asi krutý.




Sestavy


TJ Raduň
M. Solný [-] - D. Staněk [-] (46. J. Ondra [-] ) , T. Ryž [-] (46. D. Solný [-] ) , J. Schindler [-] , P. Römer [-] , O. Holčapek [-] , V. Kober [-] , M. Petruška [-] , J. Matoušek [-] , J. Pavlík [-] , M. Stuchlík [-] (84. L. Škrobánek [-] )

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - R. Cihlář [-] (71. M. Krzisch [-] ) , M. Šustek [-] , P. Gebauer [-] (46. D. Schustek [-] ) , M. Šuhajík [-] , K. Demel [-] , D. Novák [-] , P. Cihlář [-] , P. Cihlář [-] , T. Křenek [-] , J. Kostera [-]

ŽK: 15. J. Matoušek , 77. D. Solný - 77. J. Kostera , 85. K. Demel .
Hráči zápasu: M. Šuhajík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - PAVELEK Vladimír (N), KRZISCH Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.