0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vydřená výhra Těškovic


Branky


0

Souboj dvou mužtev z vrchních pater tabulky. Favorita v utkání těžko hledat. Horní Lhota, která předvádí výborné výkony v domácím prostředí, chtěla uspět i teď. Proti nim se postavilo mužstvo z Těškovic. Hostům jde o káždý bod. Perou se totiž s Březovou o čelo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas lépe pro hosty

Hosté přijeli do Horní lhoty v okleštěné sestavě. Do zápasu nemohl z rodinných důvodů nastoupit brankářská jednička Roman Lazecký, a tak musel na jeho postu nečekaně zaskočit krajní obránce Dalibor Illík. Vstup do zápasu se vydařil hostům. Aktivní hrou nepouštěli příliš domácí ke střelbě. V 7. minutě zahrávali Těškovice přímý kop z třiceti metrů. K míči se postavil střední záložník Vojtěch Vavrečka a krásnou střelou vnějším nártem obstřelil zeď, čímž překvapil domácího gólmana a poslal hosty do vedení 0:1. Po vstřeleném gólu se hosti nadále drželi aktivní hry a dál si tvořili šance. Nutno podoktnout, že těžký terén nedovolil příliš kombinační hru, a tak se bojovalo o každý míč. První poločas až na malé šance víc nepřinesl, a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

Domácí se snažili o vyrovnání

Druhý poločas nabídl jedno velké bojiště. Boj o každý míč pokračoval a domácí se drali za vyrovnáním. Jejich taktika spočívala v dlouhých nákopech Bartůňka a Majlinga za hostují obranu, anebo na vytáhlého útočníka Góreckého. Utkání se odehrávalo stále lépe pro hosty, a tak začali pracovat nervy. V 71. minutě dostal druhou žloutou kartu domácí Majling a předčasně zamířil do kabin. Domací i v oslabeném počtu prahli aspoň po bodu. Do největších šancí se dostvávali domácí Górecki a Horvát. Poslední pětiminutovka patřila jasně domácím. I v deseti zatlačili Těškovice na jejich polovinu a sérií dlouhých autů a rohových kopů toužili po vyrovnání. To se jim ale nepovedlo a Těškovice si vydřeným výkonem zajistili 3 body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Těškovice
Patrik Jedlička (trenér): Čekali jsme těžký zápas, což se potvrdilo .Na hrbolatém terénu, na který nejsme moc navyklí, se nám nedařila naše kombinační hra. Byl to boj o každý míč, soupeř využíval svoji výškovou převahu a my nebyli schopni v útoku podržet míč. Za tři body jsem velmi rád, i když nás mohly naše neproměněné šance ke konci zápasu hodně mrzet. Naštěstí jsem to zvládli!



Sestavy


TJ Sokol Horní Lhota
P. Dedek [-] - T. Matzner [-] , A. Homola [-] , R. Zdražila [-] , J. Meliš [-] - M. Hlozák [-] , M. Bartůněk [-] , M. Majling [-] , D. Frýdl [-] (58. J. Horváth [-] ) - T. Petřík [-] (46. P. Fiala [-] ) , A. Górecki [-]

TJ Sokol Těškovice
D. Illík [-] - J. Solnický [-] , Č. Korčák [-] (75. B. Sroka [-] ) , T. Rek [-] , L. Gelačák [-] , M. Krayzel [-] (85. V. Vyležík [-] ) , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , J. Šenk [-] , P. Jedlička [-] , J. Krayzel [-]

ŽK: 55. A. Homola , 62. M. Majling , 65. P. Fiala , 90. J. Rybář - 76. V. Šenk . ČK: 71. M. Majling .
Hráči zápasu: V. Šenk , D. Illík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PRETSCH Adam - STRAKOŠ Karel (N), BROŽ Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.