2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama až do konce!


Branky


0

Čekala se pohodlná výhra domácích. Hosté z Chvalíkovic vstřelili brzký gól a poločas vyhráli. V druhém poločase se síly přelily a domácí Březové, Kryštof Demel, vystřelil tři body v závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Agilní hosté se ujali vedení.

Až do 9. minuty se hrál vyrovnaný fotbal na obou stranách. V 9. minutě hosté zahráli volný kop třicet metrů od domácí branky. Vysoký centrovaný míč plachtil vzduchem až do šestnáctky a zbržděný míč větrem zmátl domácí obranu natolik, že nestačili zareagovat. Pro Honzu Gebauera už to nebyl těžký úkol. Pohodlně doklepl míč za záda Hromady 0:1. Domácí po obdržené brance působili poněkud zamkle. Až ke konci poločasu domácí prověřili hostujícícho brankáře Tvrdého ranou ze střední vzdálenosti. Tím první poločas skončil a do kabin se šlo za překvapivého stavu.

Obrat v roli domácích

Domácí vběhli do druhého poločasu jako vyměnění. Hned od začátku se pořádně pustili do Chvalíkovic a ukázali kdo vede tabulku. V 50. minutě po faulu Beláse kopala Březová penaltu, kterou však neproměnila. To ale domací tým nepoložilo a pokračovali dál v tlaku. Do šancí se postupně dostali domací Šustek a Šuhajík. V 68. minutě to domácím konečně vyšlo. Po kombinaci středem hřište se prosadil Kryštof Demel 1:1. V 70 minutě dostal průnikovou přihrávku Martin Šuhajík a řítil se sám na brankáře. Bohužel pro Březovou nedal. Poslední čtvrthodinku působili hosté z Chvalíkovic, jako by už nestíhali. To se nakonec ukázalo jako rozhodující, když domácí Kryštof Demel vsítil druhý gól, a Březové tak zajistil velmi cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
Jiří Demel: Jsem spokojený se třemi body, ale bohužel nejsem spokojený s proměňováním šancí. Kdyby se nám podařila proměnit polovina šancí mohl být výsledek mnohem lepší. Bohužel každý zápas je jiný a nejde to vždy podle představ.




Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - R. Cihlář [-] , M. Šustek [-] , P. Křenek [-] , M. Šuhajík [-] , K. Demel [-] , D. Novák [-] , P. Cihlář [-] (69. T. Křenek [-] ) , P. Cihlář [-] , J. Šuhajík [-] (55. M. Krzisch [-] ) , J. Kostera [-] (69. P. Gebauer [-] )

TJ Sokol Chvalíkovice
J. Tvrdý [-] - D. Kuzník [-] (55. M. Roško [-] ) , D. Hlaváč [-] (70. D. Balnar [-] ) , O. Ambruzs [-] , D. Stoschek [-] , M. Belás [-] , A. Hendrych [-] , D. Košťál [-] , J. Gebauer [-] , P. Lazecký [-] , P. Žiga [-]

ŽK: 62. K. Demel - 43. O. Ambruzs , 50. M. Belás .
Hráči zápasu: K. Demel - P. Lazecký , J. Tvrdý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HEISER Jaroslav - VÁVRA Tomáš (N), HENDRYCH Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.