2:3p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk v posledních minutách ztratil výhru


Branky


0

Domácím věděli, že pokud vyhrají, budou mít naprostou jistotu, tu jim za určitých okolností dá také jeden bod. Přesto chtěli vyhrát a do posledního kola jít v klidu. To hosté si zápas přijeli užít. Zápas podle toho vypadal, moc se nebránilo a hrál se pohledný ofenzivní fotbal. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas se od začátku musel divákům líbit, oba celky si navzájem nechávali ve středu hřiště spoustu prostoru a ani obrany nebyly stoprocentní, takže se rodilo spousta šancí. Domácí měli první šanci ve 4. minutě, ale s ránou z úhlu si Uzel poradil a vyrazil ji na roh. V 6 minutě šli domácí již do vedení, to když si na přihrávku za obranu naběhl rychlík Josef Kalabza a s přehledem překonal Uzla v bráně hostů. 1 : 0 Hosté se hned vzápětí dostali k obrovské šanci na vyrovnání, když se Lang řítil na domácí branku, gólman domácích špatně vyběhl a Lang střílel do prázdné branky, bohužel pro něj v poslední možné chvíli zachránil domácí od gólu skluzem  jeden z obránců. Hrál se celkem slušný fotbal z obou stran, domácí měli další šanci ve 25. minutě opět Kalabzou, ale ten tentokrát na Uzla nevyzrál a ani o 10 minut později, kdy ho opět vychytal zdemyslický gólman. A tak mohli do poločasu vyrovnat hosté, když si na dlouhý centr naskakoval na zadní tyči kapitán hostů Rous a domácí gólman i s pomocí tyče jeho pokus vyrazil na roh. Do poločasu se již více zajímavého neodehrálo a tak šli do kabin domácí s vedením 1:0.

Druhý poločas se podobal tomu prvnímu, odehrával se především mezi vápny, domácí se snažili o dlouhé přihrávky za obranu a hosté zkoušeli střeli ze střední vzdálenosti. Až v 67 minutě hosté zbytečnou ztrátou ve středu hřiště nabídli domácím rychlý brejk, který přetavil ve druhý gól zakončující David Šmíd 2:0. Zdálo se, že už se bude zápas jen dohrávat, ale opak byl pravdou. Hosté vrhli všechny síly do útoku, přimáčkli domácí na jejich polovině a v 85 minutě se jim podařilo vsítit snižující branku na 2:1, když zahrával volný přímý kop z 25 metrů Aleš Polívka a nádherně vymetl pavučiny v horním růžku domácí branky. A aby toho nebylo málo, tak 88 minutě běžel sám na branku Petr Česal, krásným obloučkem přeloboval vybíhajícího brankaře a vyrovnal na konečných 2:2. V penaltovém rozstřelu si všichni střelci drželi stoprocentní bilanci až do šesté série, kdy Uzel domácímu střelci penaltu chytil a hosté si tak odvezli dva body. 

Druhý bod pro hosty

V penaltovém rozstřelu využili hosté lepšího momentálního rozpoložení a obrali Nepomuk ještě i o bonusový bod. 



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk B
Miroslav Švec (hráč FK Nepomuk): "První poločas se hrál více méně na jednu branku, náš brankář, až na pár vyjímek neměl moc práce. Druhý poločas už byl vcelku vyrovnaný. Mohli jsme mít tři body, máme jen jeden, je to škoda a zbytečná ztráta."

TJ Zdemyslice
Jindřich Kotora (asistent trenéra TJ Zdemyslice): "Jeli jsme si dnes zápas užít, o nic už nám nejde a myslím si, že se zápas musel divákům líbit. Bylo spousta šancí na obou stranách, hrál se pěkný fotbal. Kluci opět předvedli, stejně jako v minulém kole super obrat, bojovali až do konce a nakonec se nám podařilo v penaltách zvítězit, dokonce podruhé v řadě. Škoda, že nám forma vyšla až na poslední 3 kola, ale i přesto jsme s dnešním předvedeným výkonem spokojeni."



Sestavy


FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - J. Kalabza [-] , V. Janoch [-] , J. Ticháček [-] , M. Lukeš [-] , J. Slach [-] , P. Osuský [-] (46. J. Polívka [-] ) , J. Martínek [-] , M. Švec [-] , M. Václavek [-] , M. Viktora [-]

TJ Zdemyslice
L. Uzel [-] - A. Monhart [-] , M. Jeslínek [-] , P. Česal [-] , J. Jirgl [-] (46. M. Kysela [-] ) , T. Lang [-] , O. Rous [-] , A. Polívka [-] , J. Fiala [-] (46. V. Krňoul [-] ) , R. Šilhánek [-] (55. V. Bončo [-] ) , T. Šilhánek [-]

ŽK: 48. J. Polívka , 57. M. Lukeš - 14. M. Jeslínek , 57. A. Polívka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Křen Jiří - BŘEZÁK Martin (N), KYSELA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.