M. Švec 38.
1:2p.
(1:0)
78. T. Hora
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk ustál obrovský tlak a bere bod


Branky


38. M. Švec - 78. T. Hora
0

Oba celky ještě čeká důležitý závěr sezóny. Oba ale bojují na opačných pólech tabulky. Nepomuk potřebuje ještě uhrát nějaké body, aby se vyhnul sestupu. Žinkovy zase nahánějí Merkín na druhé příčce. Hosté odehráli výborné utkání a předváděli pohledný fotbal. V domácím dresu ale zářil Wallenfels. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štastný gól

Už od úvodních minut ukazovali hosté, že to oni budou týmem, který bude diktovat tempo hry. Vytvořili si i první náznaky šancí, byla to ale jen předzvěst toho co příjde. V dalších minutách si Žinkovy vytvořili pět šancí, které by snesly označení gólová. Wallenfels v bráně ale čaroval. Domácí se k zakončení skoro vůbec nedostávali, přesto šli do vedení. Z dálky zkusil své štěstí Miroslav Švec, střela ale neměla potřebnou přesnost. Přišlo však zaváhání hostujícího golmana a míč skončil v brance. Nepomuk tak štastně vedl. 

Zasloužené vyrovnání

Druhý poločas byl podobný, tlak Žinkov už ale nebyl tak enormní. Střelec první branky měl chvíli po změně stran šanci navýšit vedení, ale v nadějné pozici netrefil branku. Ani hosté ale zatím neměli štěstí v zakončení. V 76. minutě se situace Nepomuku zkomplikovala, když jejich stoper dostal druhou žlutou a musel ze hřiště. Následně už se hosté dokázali střelecky prosadit. Po zaváhání obrany uklízel Hora míč do odkryté branky. Za tři minuty už dohrávali domácí pouze v devíti. Druhou žlutou uviděl i Osuský. Posledních deset minut byl soustavný tlak hostů, který ale nepřinesl gólové vyústění a tak se šlo do penalt. 

Druhý bod pro hosty

Střelec jediné branky Nepomuku v první sérii penalt trefil pouze břevno. Ostatní exekutoři pak už byli přesní a druhý bod tak putuje do Žinkov. 



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk B
Miroslav Švec (hráč FK Nepomuk): "První půle se hrála na jednu bránu. Hosté pořád útočili a my jsme hráli špatně. Brankář nás ale podržel. Pak nám soupeř daroval gól. Druhá půle byla podobná. Přišlo vyloučení a hosté hned vyrovnali. Pak druhý vyloučení a to už byla lavina. Soupeř nás zatlačil ale my jsme to ustáli. Pro ně ztráta a pro nás důležitý bod.""

TJ Sokol Žinkovy
Jaroslav Kubeš (trenér TJ Žinkovy): "První poločas jsme byli jasně lepší, hráli jsme krásný fotbal. bohužel jsme soupeři darovali gól. V poločase jsme kluky nabádal aby pokračovali v předváděné hře, že to otočíme. Nakonec se povedlo pouze vyrovnat. Dva body jsou pro nás vzhledem k našemu výkonu ztráta."



Sestavy


FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - J. Kalabza [-] , R. Jiránek [-] , M. Lukeš [-] , J. Slach [-] (60. D. Šmíd [-] ) , P. Osuský [-] , J. Martínek [-] , M. Švec [-] , R. Mráz [-] (90. F. Šlehubr [-] ) , V. Březák [-] (38. J. Polívka [-] ) , M. Kepka [-]

TJ Sokol Žinkovy
K. Kripner [-] - R. Liška [-] , Š. Merhaut [-] (63. D. Niemkiewicz [-] ) , T. Oulík [-] , M. Vokurka [-] (89. J. Trojánek [-] ) , J. Vokurka [-] , M. Šneberk [-] , Z. Pavlíček [-] , J. Tykvart [-] , T. Hora [-] , J. Doričák [-]

ŽK: 23. R. Jiránek , 49. M. Kepka , 71. P. Osuský , 84. J. Martínek - 9. J. Doričák . ČK: 76. R. Jiránek , 81. P. Osuský .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šimek Luboš - KOŠÁN Ondřej (N), ŠRAIT František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.