Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva body byly málo, Zdemyslice skončí na posledním místě


Branky


0

Zdemyslice měly v tomto zápase poslední šanci, jak si udržet naději na zisk alespoň předposledního místa. Musely ale porazit Radkovice. Ty si na svého soka věřily, protože za sebou mají výborné jaro.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý úvod

Kdo přišel na zápas později přišel o hodně. Začátek zápasu měl totiž strhující tempo. Již v první minutě se měnilo skóre a to když se po dlouhém výkopu gólmana a dvou chybách domácí obrany zjevil před Uzlem sám Ivan Marina a křížnou střelou mu nedal šanci 0:1. Domácí odpověděli hned ve 2 minutě únikem Langa, který sólo zakončil ranou do břevna. Vzápětí se ve 3 minutě proháčkoval přes tři hráče Monhart, ale z úrovně penalty branku přestřelil. Pak se již ale domácí prosadili, Tomáš Šilhánek zahrával trestný kop z poloviny hřiště, na jeho centr nabíhal Monhart i hostující gólman a po jejich vzájemném střetu doputoval balon až do branky 1:1. V 8. minutě se měnilo skóre znovu a to ve prospěch hostů. I jejich druhý gól padl z dlouhého nákopu za obranu, kde podskočil míč Fiala a Březina uklidil míč na stejné místo, jako před ním Marina 1:2. Hosté měli hned vzápětí velkou šanci navýšit své vedení, když se po chybě Šilhánka řítil na Uzla Březina, ten jeho střelu vyrazil k dobíhajícímu Marinovi, který střílel do prázdné branky, ale Uzel se stačil přemístit, střelu vyrazil a skvěle podržel domácí tým! Od tohoto okamžiku se hra uklidnila, vyrovnala a po zbytek poločasu se za velkého vedra odehrávala převážně ve středu pole.

Vyrovnání

Začátek druhého poločasu byl vyrovnaný až do 54. minuty, kdy domácí zbytečně ztratili balón ve středu pole, následovala přesná kolmice za obranu na Kutku, který opět křížnou střelou o tyč zajistil hostům dvoubrankové vedení. Domácí se snažili o snížení a po osmi minutách se ho i dočkali, když Lang na konci svého úniku propálil gólmana na přední tyč a snížil na 2:3. Domácí byli na koni, zatlačili hosty na jejich polovinu  a hnali se za vyrovnáním. Toho se nakonec zaslouženě dočkali v 73 minutě, když si na kolmici od Bonča naběhl Radek Čimera, vřítil se do vápna, kde zaseknutím posadil na zadek dva obránce a prudkou ranou na přední tyč překonal hostujícího gólmana. 3:3 Hned vzápětí měli domácí obrovskou šanci, když opět Bončo našel kolmicí za obranu Monharta, který postupoval na bránu, ovšem srazil se s obráncem i brankařem hostů a dobíhající Jirgl mohl poslat levou nohou domácí do vedení, bohužel si však zvolil jiné řešení a z šance nebylo nic. Do konce zápasu se již nic nestalo a tak sešlo na penalty

Druhý bod zůstává doma

V penaltovém rozstřelu si všichni střelci počínali stoprocentně až do páté série, kdy domácí proměnili, zatímco  hostující obránce přestřelil a tak si domácí připsali zaslouženě dva body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Zdemyslice
Jindřich Kotora (hráč TJ Zdemyslice): "Dnešní zápas jsme chtěli vyhrát a porazit Radkovice v obou vzájemných zápasech, což se nakonec i podařilo. Začátek byl hodně divoký, pak jsme při dvou dlouhých nákopech dvakrát hrubě chybovali a hosté nám utekli o 2 branky. Dnes jsme příliš často chybovali v obraně. Kluci ale zamakali, výsledek vyrovnali a kdyby Jirgl lépe naložil se svou velkou šancí, brali by jsme 3 body. Hosté mě svým výkonem zklamali, pouze nakopávali dlouhé balony a po jejich někdy až neuvěřitelných jarních výhrách jsem od nich čekal lepší výkon, než jaký zde předvedli!"

TJ Sparta Radkovice
TJ Sparta Radkovice: Tým se k utkání nevyjádřil.



Sestavy


TJ Zdemyslice
L. Uzel [-] - A. Monhart [-] , R. Čimera [-] , P. Česal [-] (59. A. Polívka [-] ) , T. Šilhánek [-] , T. Lang [-] , M. Kysela [-] (81. V. Hejl [-] ) , J. Fiala [-] , V. Krňoul [-] , O. Rous [-] (46. J. Jirgl [-] ) , T. Zelený [-] (33. R. Šilhánek [-] )

TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - D. Fiala [-] , J. Horský [-] (72. P. Vlček [-] ) , T. Kučera [-] , I. Marina [-] (49. Z. Bultas [-] ) , V. Brada [-] , T. Kutka [-] , F. Březina [-] , M. Velich [-] , J. Toman [-] , V. Soyma [-]

ŽK: 66. V. Krňoul , 88. M. Kysela - 35. V. Brada , 65. T. Kutka .
Počet diváků: 54. Rozhodčí: PLAMÍNEK Zdeněk - KYSELA Martin (N), VEIT Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.