2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po Losiné poznal sílu Radkovic i Smolivec


Branky


0

Radkovice na jaře získaly v devíti kolech 18 bodů a zcele reálně ještě mohou atakovat klidný střed tabulky. Dalším v jejich spanilé jízdě byl celek, který se prezentuje vyrovnanými výkony a jednou z nejlepších obran. Tím je Starý Smolivec. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neuvěřitelný start

Radkovicím se povedl opravdu raketový start do zápasu. V první minutě vysunuli domácí pressing a donutili obránce ke špatné zpětné přihrávce kterou vystihl František Březina a postupoval sám na Dražana, kterému nedal šanci. 1:0. Uběhla jen minuta a domácí znovu udeřili. Fiala vybojoval míč a přihrávkou za obranu oslovil znovu Březinu, který se ani tentokrát nemýlil. Hráči radkovické Sparty se dostali do herní pohody a přehrávali favorita. Hosté se jen těžko dostávali na útočnou polovinu. Šanci navýšit náskok měl Brada, nebo třeba Březina, ani jeden ale na Dražana nevyzrál. Čím více se blížil poločas tím více se do hry dostával i Smolivec. Dvě minuty před poločasem se dostal do zakončení Strejc a snížil na rozdíl jediné branky. První poločas skončil výsledkem 2:1. 

Bezbranková půle

Domácí chtěli druhý poločas v poklidu dohrát, ale herní pohoda z prvního poločasu byla pryč. Nehrál se tak příliš pohledný fotbal. Hosté se hrnuli do útoku, ale Radkovice držel Levý v bráně. S přibývajícím časem rostl tlak Smolivce, ale domácí ukázali velkou touhu po vítězství a houževnatě bránili až do závěrečného hvizdu. Připsali si tak další nesmírně důležité body a jsou zase o krok blíž záchraně. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Radkovice
Stanislav Tisot (trenér TJ Sparta Radkovice): "Pro nás to byl další kritický zápas. Naštěstí se pro nás vyvíjel velice dobře už od začátku. Poté byl na hřišti jen jeden tým a soupeře jsme nepustili za půlku. Vyvrcholilo to čtyřmi šancemi, bohužel jsme nedali. Hosté do poločasu snížili a ten okamžik nám sebral klid z kopaček. Druhý poločas už fotbalové krásy příliš nepřinesl a byla to spíše bojovnost, která nám zápas vyhrála. Chtěl bych klukům velice poděkovat, smekám před nimi."




Sestavy


TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - J. Janeček [-] (45. K. Valenta [-] ) , T. Kučera [-] , I. Marina [-] (66. S. Tisot [-] ) , V. Brada [-] , P. Němec [-] , D. Fiala [-] , F. Březina [-] , M. Velich [-] , J. Toman [-] , V. Soyma [-]

SK Starý Smolivec
K. Dražan [-] - M. Hrkel [-] , P. Panýrek [-] , V. Nachtman [-] , F. Trhlík [-] , J. Šíma [-] (70. J. Spour [-] ) , J. Šlehofer [-] (59. P. Kub [-] ) , O. Strejc [-] , K. Bouše [-] , J. Tupý [-] , P. Nachtman [-]

ŽK: 72. D. Fiala , 76. S. Tisot - 18. K. Bouše , 31. V. Nachtman .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šimek Luboš - HEŘMAN Václav (N), RŮT Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.