7:2
(5:2)
20. M. Suko
34. M. Ptáček (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk předvedl výtečný výkon a přejel Klášter


Branky


7. J. Kalabza , 11. V. Janoch , 23. M. Švec , 28. M. Baran , 44. J. Rous , 49. J. Rous , 88. M. Švec - 20. M. Suko , 34. M. Ptáček (p.)
0

Nepomuk věděl, že v nadcházejícím utkání potřebuje uhrát body, pokud chce zůstat dál od sestupových pozic. Úplnou jistotu nemají ani hosté, kterým by se ještě nějaký bodík hodil, aby zbytek sezóny dohrávali v pohodě. Domácím ale zápas vyšel dokonale a Klášteru pořádně naložili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo rozhodnuto

V úvodních minutách byl lepší domácí celek, který hosty k ničemu nepustil. Sám navíc dokázal brzo skórovat. V 7. minutě si Kalabza udělal z obránců slalomové tyče a poslal míč nechytatelně do šibenice. Za čtyři minuty bylo ještě hůř. Kalabza vhodil aut na Rouse, ten ho prodloužil na zadní tyč, kde už hlídal Janoch a poslal míč do sítě. Až potom se hosté dostali do první vážnější šance. Hned byla ale gólová. Po přihrávce Loukoty se prosadil Větrovec. V kontaktu byl Klášter ale jen tři minuty. Poté se totiž dostal na vápně k balonu Švec, který technickou ranou obstřelil brankáře. Hosté mohli snížit po střele Ptáčka, golman ji ale lapil. V 28. minutě si na centr naskočil Marek Baran a poslal Nepomuk do trháku. Stav byl už 4:1. V 34. minutě byl faulován ve vápně Loukota a sudí nařídil penaltu pro hosty. Tu si vzal na starost Ptáček a bezpečně proměnil. Klášter se mohl dotáhnout na rozdíl jediného gólu, ale hlavička Větrovce v 38. minutě mířila vedle, stejně tak jeho střela o chvíli později. V posledních chvílích prvního poločasu ještě zaútočili domácí. Po ose Švec- Baran se míč dostal až k Rousovi, který si v zakončení poradil a překonal Bártu. Poločas 5:2. 

Dva góly, dvě červené

Jestli měli hosté ještě odhodlání udělat něco se zápasem, tak to jim sebral v 49. minutě Rous, který po dlouhém pasu Švece postupoval sám na brankáře a zkušeně jej překonal. V 54. minutě přišla mírná komplikace pro Nepomuk. jeden z jejich hráčů uviděl vcelku vtipnou červenou kartu a musel opustit hřiště. Hned za minutu poskakoval balon po brankové čáře Nepomuku, za ní se ale nedostal. Smůla Kláštera pokračovala i dál. Ve vyložené šanci minul Větrovec prázdnou branku. V 81. minutě šel Loukota sám na brankáře, Wallenfels se ale překonat nenechal. Chvíli před koncem zápasu dostali i hosté červenou. Dohrávalo se tak deset na deset. Krásnou tečku udělal za zápasem Švec. Volný přímý kop kousek od rohového praporku zakroutil přímo do branky. Nepomuk tak udělal důležitý krok k záchraně, dkyž jasně přehrál Klášter. 



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk B
Miroslav Švec (hráč FK Nepomuk): "Před zápasem jsem koukal na tabulku a nebylo to pěkné. Věděli jsme, že musíme vyhrát, abychom odskočili. Odehráli jsme výborné utkání.

TJ Klášter
Jaroslav Brož (trenér TJ Klášter): "Zápas nám nevyšel, neproměnili jsme spoustu šancí."



Sestavy


FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - M. Švec [-] , P. Váňa [-] , J. Polívka [-] (82. P. Osuský [-] ) , J. Kalabza [-] , R. Jiránek [-] (72. J. Šmíd [-] ) , J. Rous [-] , M. Baran [-] (62. J. Slach [-] ) , M. Václavek [-] , V. Březák [-] , V. Janoch [-] (77. D. Šmíd [-] )

TJ Klášter
V. Bárta [-] - M. Hnízdil [-] (67. J. Dvořák [-] ) , Z. Větrovec [-] , P. Velíšek [-] , R. Sedláček [-] , M. Karlík [-] , M. Suko [-] , T. Loukota [-] , M. Ptáček [-] , L. Pelikán [-] (55. L. Tobrman [-] ) , M. Dolák [-]

ŽK: 31. J. Polívka , 35. M. Václavek , 56. P. Váňa - 28. T. Loukota , 36. M. Ptáček , 77. M. Karlík . ČK: 54. M. Václavek - 86. M. Karlík .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: Komanec Petr - VORÁČEK Tomáš (N), BALOUN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.