1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radkovice jako první dobyly Losinou


Branky


0

Losiná je posledním týmem Okresního přeboru, který se pyšní tím, že doma ještě neprohrál. Změnit se to nemělo ani po utkání s týmem ze spodu tabulky. Tím byly Radkovice, které v poslední době zažívají druhou mízu a drží naději na záchranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů

Úvod zápasu byl poměrně vyrovnaný. Oba celky praktikovaly spíše bojovný způsob fotbalu. V 14. minutě zahrávaly Radkovice rohový kop. Centr od Bultase si jeden z obránců srazil do vlastní branky. 0:1. Domácí pak trochu zatlačili hosty a vytvořili si několik nadějných šancí. Konstantin Levý ale držel svůj tým jak jen to šlo. Do konce poločasu už branka nepadla a Radkovice tak držely senzační výsledek.

Zvýšená aktivita

Hosté, nabuzení poločasovým stavem, vlétli do druhého poločasu s velkou aktivitou a odměnou jim byl druhý gól. Dlouhý výkop Levého potáhl jeden z hráčů po pravé straně odkud poslal zpětnou přihrávku na Václava Bradu, který na několikrát překonal Zbiňě v bráně. Losiná následně více otevřela hru. Vytvořila si několik šancí a po jedné z nich snížil Martin Bodanský. Hosté ale dokázali využít pootevřené obrany a v 68. minutě zasadili rozhodující zásah. Kutka poslal z pravé strany balon na Bultase a ten nedal brankáři šanci. Domácí v posledních minutách tlačili, ale zodpovědná hostující obrana udržela útočné výpady Losiné na uzdě. Radkovice tak jsou prvním týmem, který v Losiné vyhrál. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sparta Radkovice
Stanislav Tisot (Trenér Tj Sparta Radkovice): "Zápas se pro nás vyvíjel dobře, už od 15. minuty jsme vedli. Do poločasu měli domácí několik šancí, ale nás podržel Levý. Do druhého poločasu jsme šli se zvýšenou aktivitou a nasazením a povedlo se odskočit na dvě branky. Domácí více otevřeli hru a snížili, my ale vzápětí šli znovu do dvoubrankového vedení a to už udrželi. Jsem klukům vděčný a jsem na ně hrdý, že dokázali odehrát takové utkání s týmem z čela tabulky. vyzdvihl bych Josefa Bradu, který nastoupil po dlouhé pauze a odehrál výborných 25 minut."



Sestavy


TJ Sokol Losiná
M. Zbiň [-] - P. Novotný [-] , P. Tančouz [-] , M. Veleman [-] , Z. Svoboda [-] , J. Šlais [-] - M. Bodanský [-] , V. Brejcha [-] (46. J. Votípka [-] ) - T. Hrach [-] , T. Karl [-] , O. Tic [-]

TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - P. Němec [-] , D. Fiala [-] (53. P. Vlček [-] ) , Z. Bultas [-] , I. Marina [-] , V. Brada [-] , T. Kutka [-] , F. Březina [-] (73. J. Brada [-] ) , M. Velich [-] , J. Toman [-] , V. Soyma [-]

ŽK: 37. T. Hrach , 86. Z. Svoboda - 37. J. Toman , 63. T. Kutka , 83. I. Marina , 86. P. Vlček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Škoda Pavel - HOUDEK Zdeněk (N), VEIT Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.