4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výborný týmový výkon drží Radkovice nad vodou


Branky


20. V. Brada , 76. P. Vlček , 84. T. Kutka , 89. F. Březina - 13. T. Tlustý
0

Radkovice zuby nehty bojují o záchranu. Díky důležité výhře z minulého týdne, kdy zdolaly Dobřany mají stále šanci vyhnout se přímému sestupu. Dalším soupeřem v jejich cestě byl Stod, kterému se na jaře nedaří a vypadá to, že ještě bude mít starosti se záchranou. Proto to byl pro oba celky důležitý zápas. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Úvod zápasu byl vcelku vyrovnaný, na podmáčeném trávníku si oba celky vytvořili několik nadějných šancí. Jako první se do vedení dostali hosté. trestňák z půlky hřiště rozehrával Lihm, míč propadl až do vápna k úplně volnému Tlustému a ten ranou mezi nohy golmana poslal Stod do vedení. 

zdroj: youtube.com/fotbalstod

Radkovice ale vedoucí branka nezaskočila a vytvořily si několik příležitostí. Do útočení se zapojovalo velké množství hráčů a to dělalo hostům problémy. V 20. minutě přišla odpověď domácích. Po nepovedené kličce na půli hřiště přišel jeden z obránců hostů o balon, který ukořistil Kučera, jenž parádní přihrávkou za obranu vyzval ke skórování Františka Březinu, ten se řítil na brankáře z pravé strany. Ve finální fázi ukázal velký přehled a nesobecky předložil míč Bradovi, který už neměl problém ho posunout do prázdné branky. 

zdroj: youtube.com/fotbalstod

Do konce poločasu si oba týmy vytvořily ještě nějaké příležitosti, ale brankáři byli pozorní a změna stavu se tak nekonala ani na jedné straně. 

Vydařené střídání

Druhý poločas nabídl spíše bojovný fotbal, který se hrál od vápna k vápnu. Častěji měli míč na kopačkách domácí borci, gól z toho ale nevytěžili. Jako klíčový okamžik zápasu se pak ukázal tah trenéra Stanislava Tisota, který poslal v 73. minutě na plac Pavla Vlčka. Tři minuty po střídání zahrávali domácí volný přímý kop z pravé strany. Exekuci si vzal na starost právě Vlček a nádhernou technickou ranou na zadní tyč dal radkovické Spartě vedení. 

zdroj: youtube.com/fotbalstod

Hosty inkasovaná branka položila a od té doby byl na hřišti už jen jeden tým. V 84. minutě vybojoval na vlastní polovině balon Vasyl Soyma a precizní přihrávkou poslal do úniku Františka Březinu, který ani tentokrát nehamounil a předložil míč Kutkovi, který bez větších problémů dal Radkovicím klid. 

zdroj: youtube.com/fotbalstod

Poslední ránu Stodu uštědřili domácí v 89. minutě. Tomáš Kutka na půli hřiště byl v souboji dřív než hostující hráč, výbornou přihrávkou oslovil Františka Březinu, který s notnou dávkou štěstí a příspěním jednoho z obránců, šel sám na brankáře, kterého si obhodil a poslal míč do sítě. Dočkal se tak také branky po tom, co dvakrát nesobecky přihrával v gólové pozici. 

zdroj: youtube.com/fotbalstod

Radkovice si tak připsaly další důležitou výhru v cestě za setrváním v soutěži. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Radkovice
Stanislav Tisot (trenér TJ Sparta Radkovice): "Začal bych velkým poděkováním pořadatelům, kteří dokázali připravit terén tak, aby se dalo hrát. Hosté šli brzy do vedení, nám se ale podařilo za chvíli odpovědět. Klíčový okamžik zápasu byl nádherný přímý kop Vlčka, který podle mě položil Stod. Ukázali jsme velkou bojovnost a touhu po vítězství a to nám přineslo body. Chtěl bych klukům poděkovat za výborný výkon. Teď už se zase musíme soustředit na další zápas."

TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec (TJ Stod): "První poločas jsme začali dobře, povedlo se nám jít do vedení. V prvním poločase byla hra vcelku vyrovnaná a soupeři se podařilo vyrovnat. Druhý poločas byl z naší strany špatný, nevytvořili jsme si žádné šance a třikrát inkasovali."



Sestavy


TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - P. Němec [-] , R. Soušek [-] (28. Z. Bultas [-] ) , T. Kučera [-] , V. Brada [-] , T. Kutka [-] , D. Fiala [-] (73. P. Vlček [-] ) , F. Březina [-] , M. Velich [-] , J. Toman [-] , V. Soyma [-]

TJ Slavoj Stod
T. Poslední [-] - J. Antoš [-] (53. M. Terber [-] ) , P. Vlk [-] (62. D. Fišer [-] ) , T. Tlustý [-] , D. Lihm [-] , M. Zezulák [-] (84. P. Plos [-] ) , F. Koča [-] , P. Bilik [-] , F. Höfler [-] , M. Filip [-] (56. K. Vodička [-] ) , L. Karafiát [-]

ŽK: 12. D. Fiala , 90. J. Janeček - 28. J. Antoš , 60. M. Zezulák , 75. P. Bilik .
Hráči zápasu: D. Fiala .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Legát Zdeněk - NĚMEC Michal, JANOUŠEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.