1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Hradec si v minulém kole nezahrál, protože zápas v Žinkovech byl kvůli špatnému terénu odložen. Bylo tak otázkou v jakém rozpoložení vyběhnou domácí borci do utkání. Hosté naopak hráli, a hráli dobře. Doma si dokázali poradit se silnými Kasejovicemi. Pro oba celky to byl důležitý záchranářský souboj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Lepším týmem v úvodu zápasu byli domácí. Postupem času si začali vytvářet velké množstí šancí, ale nepomucká stálice Wallenfels držel naděje svého týmu. Hosté se také občas dostali do zakončení, ale k výraznějšímu ohrožení nedošlo. První poločas tak skončil 0:0. 

Pozdní gól

I druhý poločas se odehrával podobně. Domácí se drali do zakončení, ale nebylo jim souzeno překonat Wallenfelse, alespoň né zatím. S přibývajícím časem se zdálo, že ani jeden z týmů nedostane míč do sítě a rozhodnou budou muset penalty. V 90. minutě si ale vzal slovo Matěj Douša a překonal nepomuckého brankáře. Sudí vzápětí odpískal konec zápasu a domácí si připsali veledůležité body v boji o záchranu. 



Ohlasy k zápasu



FK Nepomuk B
Jiří Slach (FK Nepomuk): "Výsledek je vcelku milosrdný vzhledem k množství šancí domácích, ale inkasovaná branka v posledních vteřinách zamrzí."



Sestavy


SK Hradec 1946
P. Kosť [-] - K. Výrut [-] (66. T. Vozabule [-] ) , L. Kadera [-] , M. Liebel [-] , R. Straka [-] - Š. Kundrata [-] , J. Hrdina ml. [-] , O. Lihm [-] (66. B. Andrle [-] ) , O. Kiss [-] - P. Andrle [-] (46. M. Douša [-] ) , J. Ibehej [-] (46. R. Lukášek [-] )

FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - P. Pavelka [-] (46. J. Slach [-] ) , R. Mráz [-] , D. Šmíd [-] (64. M. Karhan [-] ) , F. Šlehubr [-] (29. V. Semerád [-] ) , M. Lukeš [-] , P. Osuský [-] , J. Martínek [-] , M. Švec [-] , V. Březák [-] (76. D. Slivoň [-] ) , J. Polívka [-]

ŽK: 68. J. Martínek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - KAŠE Jiří (N), VORÁČEK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.