J. Mašek 38. (vl.)
M. Baran 55.
T. Karela 61.
3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výborný výkon brankáře pomohl Nepomuku k důležité výhře


Branky


38. J. Mašek (vl.) , 55. M. Baran , 61. T. Karela - 33. Z. Adamec , 59. L. Kopřiva
0

Série čtyř porážek v řadě odsunula Nepomuk až těsně nad sestupové pásmo, bylo proto velmi důležité v dalším zápase bodovat. Soupeřem byly Kasejovice, které na jaře prohrály jen jediné utkání a posunují se tabulkou nahoru. Zápas nabídl vyrovnaný průběh a velmi kvalitní fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Ačkoliv se zápas odehrával na ne úplně kvalitním trávníku, oba týmy se prezentovaly pohledným kombinačním fotbalem, který by snesl měřítka krajského utkání. V úvodních minutách ovšem obránci a brankáři přečnívali útočníky, na úvodní branku se tak čekalo až do 33. minuty. Zbyněk Adamec napřáhl z hranice vápna a vymetl všechny pavučiny v horním rohu branky. Odpověď domácích na sebe však nenechala dlouho čekat. Rohový kop zahrávaný Lukešem mířil přímo do branky, jeden z obránců se ještě snažil míč odklidit do bezpečí, při snaze si ovšem balon poslal do vlastní branky. Do konce poločasu si oba celky vytvořily ještě pár nadějných pozic, ale vedoucí branka nepřišla ani na jedné straně.  

Druhý poločas

Vstup do druhého poločasu byl velmi aktivní z obou stran. V 55. minutě posunul Švec balon na Karelu, který vystřelil. Svoboda v bráně dokázal míč pouze vyrazit a dobíhající Baran poslal Nepomuk do vedení. Stejně jako v prvním poločase, tak i ve druhém na sebe nenechala odpověď druhého týmu dlouho čekat. V 59. minutě vystřelil z dálky Kopřiva a nedal Wallenfelsovi šanci. Domácí se ale obratem dostali znovu do vedení. Marek Baran vystřelil, Svoboda jeho střelu vyrazil a Karela jí uklidil do sítě. Hosté v dalších minutách dost hrozili z rychlého přechodu do útoku. Nepomucký brankář ale držel svůj celek. A tak to zůstalo až do konce. Nepomuk si díky tomu připisuje velmi důležité tři body. 



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk B
Miroslav Švec (hráč FK Nepomuk): "Řekl bych asi nejlepší náš soupeř na jaře. Nám i soupeři se podařilo podat velice kvalitní výkon, přirovnal bych to tak ke kvalitě B třídy. Dost nás podržel brankář. Pro nás to jsou velice důležité body s ohledem na klidnou záchranu."




Sestavy


FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - P. Kalabza [-] , R. Jiránek [-] , M. Baran [-] , J. Rous [-] , M. Lukeš [-] , J. Martínek [-] (81. J. Slach [-] ) , M. Švec [-] , T. Karela [-] (71. R. Mráz [-] ) , M. Březák [-] (46. V. Březák [-] ) , V. Janoch [-]

TJ Sokol Kasejovice
M. Svoboda [-] - M. Chára [-] - M. Topinka [-] , M. Škyrta [-] , L. Kopřiva [-] , M. Fiala [-] , V. Drnek [-] , J. Mašek [-] , J. Mašek [-] , T. Jakubčík [-] - Z. Adamec [-] -

ŽK: 27. M. Březák , 69. T. Karela - 45. J. Mašek , 69. M. Topinka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - KOŠÁN Ondřej (N), DARDA Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.