Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předenice konečně vyhrály


Branky


0

Radkovice patří spolu s Dobřany k příjemným překvapením jarní části sezóny. Navíc poslední tři zápasy neprohrály a věřily si i na celek z Předenic. Ten se na jaře trápí, což deklaruje i poslední soutěžní zápas, kdy Předenice doma prohrály 0:3 se Smolivcem. Hosté konečně podali výkon na úrovni a na výsledku to bylo znát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal velmi aktivně z obou stran. Týmy se tlačily do zakončení. Více šancí měli domácí, ale Šatra držel svůj tým. V 6. minutě už ale kapituloval, když odražený balon uklidil do sítě Tomáš Kučera. Pokračoval ofenzivní fotbal. V 25. minutě zahrávali hosté několik rohových kopů ze sebou a ten poslední už dokázal Jakub Bernášek přetavit v gól. 1:1. Podobná situace se opakuje o pár minut později na druhé straně. Radkovice si také vyzkoušely několik rohových kopů. Při posledním zůstal trestuhodně neobsazený František Březina a bez problémů překonal Šatru. Poločas tedy skončil 2:1.

Obrat hostů

Domácím se v druhém poločase přestalo dařit a hosté je začali přehrávat. Vyrovnaní se dočkali v 64. minutě. Volný přímý kop zakroutil do branky kapitán Tomáš Kadlec. Hra se pak trochu srovnala. V 72. minutě postupoval Jan Sloup nikým nebráněný postupoval soupeřovo polovinou, neměl komu nahrát a tak z úhlu z nějakých pětatřiceti metrů poslal míč směr branka. Tento centr, nebo možná střela byla natolik přesná, že se od tyče odrazila za záda překvapeného brankáře domácích. Radkovice inkasovaný gól natolik zaskočil, že se v posledních minutách už neměly žádnou větší šanci a všechny body přenechaly hostům. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Radkovice
Stanislav Tisot (trenér TJ Sparta Radkovice): "Pro nás vyloženě nepodařený zápas. Vzhledem k tomu, na jakém terénu se hrálo, měl fotbal poměrně slušnou úroveň. První poločas z naší strany nebyl špatný. Druhý byl jeden z nejhorších v soutěži. Měli jsme spoustu šancí, ale nedokázali je proměnit a proto jsme ztratili tři body."

TJ Předenice
Václav Frank (hráč TJ Předenice): "Počítali jsme s těžkým zápasem. V Radkovicích se nám v posledních několika zápasech nepodařilo vyhrát, tak jsme chtěli získat tři body v tomto zápase, což se nám nakonec podařilo. Naše hra byla kombinační, dopředu jsme se tlačili, šance přicházeli, ale při bránění jsme měli velké potíže. Za výsledek můžeme poděkovat hlavně Šatrovi, který pochytal velké množství vložených šanci.



Sestavy


TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - P. Němec [-] , R. Soušek [-] (58. I. Marina [-] ) , T. Kučera [-] (80. J. Janeček [-] ) , V. Brada [-] , T. Kutka [-] , P. Vlček [-] (46. D. Fiala [-] ) , F. Březina [-] , M. Velich [-] , J. Toman [-] , V. Soyma [-]

TJ Předenice
M. Šatra [-] - K. Mašek [-] , D. Procházka [-] , R. Jirák [-] , J. Sloup [-] - J. Mašek [-] (46. M. Myška [-] ) , T. Kadlec [-] , D. Kasl [-] - J. Mašek [-] , J. Bernášek [-] (72. T. Pech [-] ) - V. Frank [-]

ŽK: 78. D. Fiala - 39. R. Jirák .
Hráči zápasu: M. Šatra .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KLIK Jiří - MICHÁLEK Tomáš, PLAMÍNEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.