1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kasejovice na jaře našly ztracenou formu


Branky


0

Jako noc a den se dá popsat působení Kasejovic v podzimní a jarní části sezóny. Na jaře vyhráli svěřenci Martina Škyrty čtyři z pěti zápasů a výrazně se tak vzdálili sestupovým příčkám. Žinkovy v jarní části sbírají body vcelku pravidelně, ale výkony rozhodně nejsou optimální. Zápas byl vyrovnaný a o vítězi nakonec rozhodla jediná branka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Začátek zápasu byl poměrně vyrovnaný, ale bez větších příležitostí. První zajímavý moment přišel zhruba v patnácté minutě, kdy se domácím podařilo vstřelit gól, ale sudí ho pro údajný faul neuznal. Hra tak pokračovala dál za stavu 0:0. Další rána pro domácí přišla v 34. minutě. Zranil se Škyrta a Kasejovice tak přišly o klíčového hráče. První poločas žádnou branku nepřinesl. 

Jediný gól zápasu

Druhý poločas pokračoval hodně podobně, jako ten první. Žádná vážnější šance dlouho nepřicházela. V 69. minutě zahrával Fiala nenápadný volný přímý kop někde z poloviny hřiště. Centrovaný balon prodloužil Adamec přímo pod nohy Kopřivy a ten prostřelil Kripnera v bráně. Žinkovy se následně pokusily zatlačit domácí ve snaze vyrovnat. Ale v 75. minutě se situace zkomplikovala po druhé žluté kartě pro Šneberka. Poslední minuty jasně patřily hostům a rezultovala z toho červená karta také na druhé straně. Dostal ji po druhé žluté střelec jediného gólu Kopřiva. Následně mohli hosté vyrovnat, ale v poslední minutě mířil v nadějné pozici hráč Žinkov nad. Kasejovice tak uhájily hubené vítězství a dál stoupají tabulkou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kasejovice
Martin Škyrta (trenér TJ Kasejovice): "Vyrovnaný zápas se šťastným koncem pro nás. Hrálo se na těžkém terénu, takže zápas byl spíše bojovný než technický. Ve třicáté minutě musel střídat tvůrce hry. Nakonec se nám podařilo dát branku a řekl bych, vcelku zaslouženě jsme vyhráli."

TJ Sokol Žinkovy
Jaroslav Kubeš (trenér TJ Žinkovy): "Do zápasu jsme nastoupili s jedenácti zdravými hráči. První poločas byl vyrovnaný na šance i držení míče. Domácím se podařilo vstřelit šťastnou branku. Byl to jasný remízový zápas."



Sestavy


TJ Sokol Kasejovice
M. Svoboda [-] - M. Chára [-] - J. Mašek [-] (90. D. Fiala [-] ) , L. Kopřiva [-] , M. Fiala [-] , V. Drnek [-] , M. Škyrta [-] (34. M. Topinka [-] ) , J. Mašek [-] (55. J. Sedláček [-] ) , T. Jakubčík [-] - Z. Adamec [-] (88. A. Fous [-] ) - J. Vonášek [-]

TJ Sokol Žinkovy
K. Kripner [-] - J. Doričák [-] , J. Vokurka [-] , J. Tykvart [-] , M. Vokurka [-] , J. Čengery [-] , Z. Pavlíček [-] , M. Šneberk [-] , T. Oulík [-] , D. Niemkiewicz [-] , T. Hora [-]

Hráči zápasu: L. Kopřiva - T. Hora .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: Ruda Daniel - CHÁRA Zdeněk (N), ŠRAIT František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.