2:3p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 14:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Festival zahozených šancí


Branky


5. O. Haník , 34. I. Yankov - 38. O. Kiss , 85. M. Douša
0

Merklín je na počátku série domácích zápasů, minulý týden ale domácího prostředí nedokázal využít, a to i přes to, že v poločase vedl o dvě branky, a prohrál s Kasejovicemi. Dalším soupeřem jim byl Hradec, který v minulém kole vykradl Klášter. Favoritem zápasu byli papírově domácí, ale ukázalo se, že fotbal se rozhoduje na hřišti. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drtivý start domácích

Merklín vlétl na svého soupeře a už od prvních minut zaměstnával jeho obranu. První velkou šanci ale proměnit nedokázal. V 5. minutě se po skrumáži dostal balon k Haníkovi a ten poslal domácí do vedení. Následovali obrovské šance. Hráči Sokola ale nedokázali z malého vápna uklidit míč do sítě. Postupem času se více dostávali do hry také hosté, ale stejně jako domácí byli jalový v koncovce. Dvakrát šel sám na brankáře Yankov, přetavit v gól to ale nedokázal. Druhou uklidňují branku tak vstřelil až ze své třetí velké šance, kdy opět šel sám na Janečka. Domácí branka uklidnila a více postili do hry Hradec. Ten nezahálel a za čtyři minuty snížil na 2:1. Postaral se o to Ota Kiss. Do konce poločasu mohly oba týmy ještě přidat nějaké branky, ale koncovka byla opravdu tristní. 

Další zahozené šance

Tam, kde první poločas skončil, začal druhý. Merklín měl nespočet šancí odskočit soupeři. Hradec zase několikrát mohl vyrovnat. U některých fanoušků dokonce nemohoucnost obou celků dát gól vykouzlila úsměv. Vypadalo to, že Merklín nakonec uhraje tři body, ale pět minut před koncem přišel trest za zahozené šance. K míči před bránou domácích se dostal Matěj Douša a poslal zápas do penalt. 

Druhý bod pro Hradec

V penaltovém rozstřelu byl lepší celek z Hradce a odváží si tak cenný druhý bod. Domácí si pak můžou drbat hlavu, protože šancí měli opravdu hodně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín
Jan Bláha (předseda TJ Merklín): "Nazval bych to festival zahozených šancí, ale na obou stranách. V prvních deseti minutách jsme měli snad pět gólovek, ale dali jsme jen jeden gól. Poločas měl být 10:2 a bylo by hotovo. Jenže stav byl jen 2:1. V druhém poločase kluci zase bláznili dopředu, nedávali ale góly a soupeř vyrovnal. Také měli hodně šancí, ale my jsme jich měli víc. Jinak to byl ale pěkný zápas, a pobavil i diváky, kteří se občas museli smát tomu, co vše se dá zahodit."




Sestavy


TJ Sokol Merklín
D. Špirk [-] - M. Balák [-] , P. Štádler [-] , D. Tesárek [-] , I. Yankov [-] (67. V. Vopička [-] ) , O. Haník [-] , M. Voráček [-] , V. Tichota [-] , D. Wild [-] , D. Regner [-] , Z. Regner [-] (83. S. Žižka [-] )

SK Hradec 1946
J. Janeček [-] - R. Straka [-] , M. Liebel [-] , T. Vozabule [-] (46. O. Lihm [-] ) , L. Kadera [-] - J. Hrdina ml. [-] , K. Výrut [-] , O. Kiss [-] , Š. Kundrata [-] - J. Ibehej [-] (58. M. Douša [-] ) , P. Andrle [-]

ŽK: 69. V. Tichota .
Hráči zápasu: O. Haník - J. Janeček .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Křen Jiří - ANDERLE Jan (N), KAŠE Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.