2:3
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senzace v Merklíně


Branky


0

Merklín kolo co kolo přesvědčuje o své kvalitě, která pramení hlavně z ofenzivní síly. Dalším, kdo pocítí sílu domácích měly být Kasejovice. Celek, jenž minulou sezónu bojoval o postup a letos je blíže sestupu než čelu tabulky. První poločas se odvíjel podle prognóz. V druhém předvedli hosté heroický obrat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

Zápas začal ve velkém tempu v podání obou celků. O něco lepší byl domácí Merklín a pramenily z toho také první šance. Tentokrát se ale domácí střelci jen zastřelovali. První branka přišla v 22. minuty, kdy si na dobrý pas za obranu naběhl Michal Fořt a z úrovně penalty překonal Svobodu poprvé. Uběhlo jedenáct minut a Fořt dostal znovu výborný balon za obranu. I tentokrát zvolil střelu z deseti metrů a Svoboda se mohl jen ohlídnout. 2:0. Kasejovice si také vytvořily několik nadějných pozic, ale Špirk v bráně byl pozorný. V poločase tak byl stav 2:0 a vypadalo to, že je hotovo. 

Heroický obrat

Hosté vstoupili aktivně do druhé půlky a už po deseti minutách došlo ke korekci stavu. Postaral se o to Karel Flandera. Domácí to nijak nerozhodilo a dál se hnali do zakončení. Přicházely šance na obou stranách, ale žádná neskočila v bráně, a tak se pomalu blížil konec zápasu. V 83. minutě přišel šok pro domácí fanoušky, když kasejovický ostrostřelec Martin Škyrta dokázal překonat Špirka a vyrovnat stav utkání. Hosté využili euforie a dvě minuty před koncem dokonal senzaci Karel Flandera. Svým druhým gólem poslal Kasejovice do vedení, které už v posledních desítkách vteřin dokázaly udržet. Kasejovice tak daly vzpomenout na formu z minulé sezóny.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín
Jan Bláha (předseda TJ Sokol Merklín): "Utkání dvou rozdílných poločasů, první jsme byli lepší my, druhý Kasejovice. Naši hráči se v druhém poločase stále hnali dopředu a zapomínali bránit, hosté toho využili a zápas otočili. Řekl bych, že divácky velmi atraktivní utkání. Výborný výkon předvedla rozhodčí Šálková."




Sestavy


TJ Sokol Merklín
D. Špirk [-] - D. Tesárek [-] , M. Balák [-] , M. Fořt [-] , Z. Regner [-] (69. P. Štádler [-] ) , I. Yankov [-] , V. Vopička [-] (81. L. Velek [-] ) , O. Haník [-] , M. Voráček [-] , V. Tichota [-] , D. Regner [-]

TJ Sokol Kasejovice
M. Svoboda [-] - M. Chára [-] - J. Mašek [-] (37. J. Vonášek [-] ) , T. Jakubčík [-] , J. Mašek [-] , V. Drnek [-] , M. Fiala [-] , M. Škyrta [-] , L. Kopřiva [-] - Z. Adamec [-] (83. K. Horal [-] ) - K. Flandera [-]

ŽK: 27. M. Fiala , 90. V. Drnek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šálková Helena - MICHÁLEK Tomáš, PLAMÍNEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.