1:2p.
(1:1)
35. A. Kavka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabený Chotěšov bodoval v Žinkovech


Branky


0

Žinkovy bojují s Merklínem o druhé místo a doma si nemůžou dovolit zaváhání. Hosté přijeli do Žinkov dost oslabeni a jejich trenér doufal alespoň v bod. Jeho svěřenci ale předvedli výborný výkon a po závěrečném hvizdu mohli považovat dva body za ztrátu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba góly zápasu

Úvod utkání měl lepší domácí celek, který dokázal v prvních minutách přehrát béčko Chotěšova. Přesto první velkou šanci měl Chotěšov. Vilém Bednář si naskočil na centrovaný balon, hlavou však nedokázal balon přesněji umístit. V 8. minutě zahrávali domácí rohový kop, ten se několikrát odrazil ve vápně a do sítě jej usměrnil Roman Liška. 1:0. Inkasovaná branka zapůsobila na hosty jako budíček. Od té doby byli hráči Chotěšova aktivnější a dokázali si vytvořit pár nadějných šancí. V 35. minutě poslal Bednář krásnou přihrávkou Kavku do úniku a ten ranou mezi brankářovi nohy vyrovnal stav utkání. Ještě do poločasu dokázali hosté dvakrát nastřelit břevno a vsítit gól, který kvůli ofsajdu nebyl uznán. 

Bezbranková půle

Druhý poločas už byl klidnější a ani jeden celek nepřevyšoval ten druhý. Vytvořily si několik nadějných situací, ale ty zhatil buď brankář nebo mizerná koncovka. Chotěšov pak dokázal dát ještě jeden gól, ale i ten padl z ofsajdu a nemohl tak být uznán. Zápas tak dospěl až do penaltového rozstřelu. 

Druhý bod jede do Chotěšova

V penaltovém rozstřelu měli pevnější nervy borci z Chotěšova a vybojovali si tak druhý bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žinkovy
Jaroslav Kubeš (trenér Tj Žinkovy): "Hráli jsme opravdu hrozně. Byl to asi nejhorší výkon v sezóně. Nic se nám nedařilo."

TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík (trenér TJ Chotěšov): "Před zápasem bych bral bod všemi deseti, ale po závěrečném hvizdu si myslím, že klidně mohly být všechny tři. Inkasovaná branka nás nakopla a soupeře jsme dokázali přehrát. První poločas byl atraktivní pro diváky, druhý už spíše bojovný. Kluky bych pochválil za výkon."



Sestavy


TJ Sokol Žinkovy
K. Kripner [-] - J. Čengery [-] , V. Tříska [-] , R. Liška [-] , Z. Pavlíček [-] , M. Šneberk [-] , J. Doričák [-] , T. Oulík [-] , D. Niemkiewicz [-] , T. Hora [-] , Š. Merhaut [-] (85. J. Čmelínský [-] )

TJ Chotěšov B
A. Fischer [-] (58. M. Brabec [-] ) - L. Calta [-] , T. Brabec [-] , Z. Hönig [-] - T. Veselý [-] , S. Durkoš [-] , L. Vebr [-] , L. Ondruš [-] , M. Pešek [-] - A. Kavka [-] , V. Bednář [-]

ŽK: 70. D. Niemkiewicz , 83. T. Hora , 85. Z. Pavlíček - 64. S. Durkoš . ČK: 76. D. Niemkiewicz .
Hráči zápasu: J. Čengery - T. Veselý .
Počet diváků: 34. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - ŠRAIT František (N), LUKÁŠ Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.