0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šťastná výhra Radkovic


Branky


0

Nepomuk si doposavad hrál klidný střed tabulky, ale díky dobré formě týmů ze dna tabulky už se pomalu musí ohlížet za sebe. Radkovice jsou právě tím týmem, který na jaře chytil druhý dech a každým zápasem má větší naději na záchranu. Domácí měli v zápase několik dobrých příležitostí, ale promarnili, atak se radovali hosté. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

První poločas příliš fotbalové krásy nenabídl. Domácí sice měli optickou převahu, ale k žádné velké šanci to nevedlo. Až někdy v půlce poločasu zahrával Nepomuk roh. Balon se dostal k nohám Jakuba Vokurky, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Míč ovšem pouze zazvonil na břevno Levého brány. Hosté si nevytvořili žádnou šanci a tak poločas skončil 0:0. 

Pozdní branka

Druhý poločas byl ze strany Radkovic o poznání lepší a přišly i nějaké šance, žádná ale nebyla natolik nebezpečná aby překonala Wallenfelse. V 65. minutě se po pravé lajně protáhl Michal Baran a dostal se až do vápna, odkud poslal míč Jakubu Vokurkovi, který před sebou měl jen bránu a obránce stojícího v ní. Z malého vápna ovšem bránu trestuhodně minul. V 85. minutě vybojoval Velich míč, poslal jej na levé křídlo na Františka Březinu, ten udělal kličku obránci a z úhlu vystřelil. Míč byl tečován a brankář ho s vypětím všech sil vyrazil pouze před sebe, kde dobíhal Tomáš Kučera a uklidil balon do sítě. 0:1. Do konce zápasu se už domácí nezmohli na odpověď a tak doma přenechali všechny body Radkovicím.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk B
Miroslav Švec (hráč FK Nepomuk): "První poločas byla taková kopaná. Jednou se nám podařilo nastřelit břevno. V druhém jsme zahodili tisíci procentní gólovku a posledních minutách inkasovali. Je to škoda, teď už se musíme ohlížet za sebe, bude to ještě těžký boj o záchranu."

TJ Sparta Radkovice
Stanislav Tisot (trenér TJ Sparta Radkovice): "Soupeř nás překvapil svou fotbalovou vyspělostí, první poločas byli jasně lepší a my jsme byli rádi, že jsme nedostali gól. Do druhé půle jsme trochu pozměnili sestavu a hra byla vyrovnanější. Podařilo se nám vytvořit si několik šancí a pět minut před koncem dát gól. Řekl bych, že nakonec to vítězství bylo možná i zasloužené. Soupeř ale odehrál dobré utkání, které bych řekl, že neodpovídá jeho postavení v tabulce."



Sestavy


FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - D. Šmíd [-] (46. F. Šlehubr [-] ) , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , M. Lukeš [-] , J. Šmíd [-] (81. F. Mareš [-] ) , J. Martínek [-] (72. J. Slach [-] ) , M. Švec [-] , M. Viktora [-] , J. Vokurka [-] , J. Polívka [-] (67. T. Svoboda [-] )

TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - D. Fiala [-] (46. P. Vlček [-] ) , P. Němec [-] , T. Kučera [-] , Z. Bultas [-] (71. R. Soušek [-] ) , V. Brada [-] , T. Kutka [-] , F. Březina [-] , M. Velich [-] , J. Toman [-] (81. I. Marina [-] ) , V. Soyma [-]

ŽK: 40. J. Martínek - 76. T. Kutka .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: Křen Jiří - BŘEZÁK Martin (N), VEIT Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.