3:4p.
(1:1)
31. V. Kaše
47. D. Lihm
90. T. Tlustý (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V poslední minutě zachránil Tlustý body pro Stod


Branky


27. A. Monhart , 57. A. Monhart , 65. R. Čimera - 31. V. Kaše , 47. D. Lihm , 90. T. Tlustý (p.)
0

V minulém kole se Zdemyslicím konečně povedlo vyhrát a získat tak nesmírně cenné body v boji o záchranu a jejich dalším soupeřem byl celek, jenž se na jaře dost trápí a poslední dva zápasy ztratil až v závěrečných minutách. Tentokrát to ale byli právě hosté, jenž v poslední minutě zachránili body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu opanovali domácí hráči a v prvních deseti minutách přitlačili soupeře na jeho polovině. Hned v 1. minutě měl po rohu a dobrém zpracování slušnou šanci domácí Česal, ale gólman jeho střelu vyrazil. V 8. minutě našlápl na půlící čáře k sólu Čimera a po přesprintování obránce křížně vystřelil, gólman hostí s obtížemi vykopl balon do bezpečí. Po úvodní desetiminutovce tlak domácích lehce opadl a hosté hru vyrovnali. Zahrozili ze dvou trestných kopů, které ale gól nepřinesli. A tak se jako první prosadili ve 27. minutě domácí. Jejich nejlepší střelec Aleš Monhart na dvaceti metrech naznačil střelu pravou nohou, přehodil si balon na levou nohu a obstřelil gólmana. Domácí se opět začali tlačit před soupeřovu branku. Měli několik závarů po rohových kopech, ale po jednom z nich ve 29. minutě zapomněli na zadní vrátka a Terber se řítil sám na domácí branku, ale jeho šanci včasným výběhem zmařil Kotora a vykopl míč na roh. Domácím toto varování nestačilo a tak v 31. minutě se po dobré přihrávce za obranu a zaváhání jednoho z obránců dostal Kaše z úhlu sám před brankáře a prostřelil Kotoru na zadní tyč. Ve zbytku poločasu byla hra vyrovnaná a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu. 

Drama až do konce

Nástup do druhého poločasu vyšel lépe hostům, kdy se ve 47. minutě po špatném odkopu domácích zmocnil míče Tlustý, posunul jej na Lihma a ten pravou nohou z dvaceti metrů poslal balon pod břevno Kotorovy branky. Domácí tím byli zaskočeni a chvilku trvalo než se vrátili ke své hře. K vyrovnání jim pomohl v 57. minutě dobře zahraný rohový kop Polívky, který posadil balon přímo na hlavu Aleše Monharta a ten se ani podruhé nemýlil. Uběhlo pár minut a domácí se mohli radovat z vedení. Radek Čimera se dokázal individuálně prosadit přes obránce a prudkou ranou překonal Posledního v bráně. Od 70. minuty se domácí zatáhli a úspěšně bránili svůj jednogólový náskok. Hosté hrozili převážně ze standardních situací, kdy měli domácí po dvou závarech z rohů štěstí, ale vyloženou gólovku si nevytvořili. Když už se pomalu čekal závěrečný hvizd sudího si hosté dokázali vytvořit ještě jednu šanci. Jakub Antoš dostal balon na hraniční situaci, rozhodčí však nedbal na zdvihnutý praporek laického asistenta rozhodčího a nechal v akci pokračovat. V souboji v rohu vápna stáhl jeden z obránců Antoše a sudí nařídil pokutový kop. V důležitém okamžiku si věřil hostující kanonýr Tomáš Tlustý a bezpečně proměnil penaltu a zařídil tak konečný stav 3:3. 

Stod si odváží druhý bod

Domácí, jenž cítili křivdu se nezvládli pořádně koncentrovat na zahrávání penalt a dvě penalty neproměnili. Hosté tak získali druhý bonusový bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Zdemyslice
Jindřich Kotora (hráč, asistent trenéra TJ Zdemyslice): "Začátek zápasu jsme opanovali, měli jsme tam šance,nasazení bylo vysoké, dali jsme i vedoucí gól.Později se hra vyrovnala, bohužel jsme po chybě inkasovali, ale myslím si , že do konce poločasu jsme i tak byli častěji na míči. Hned na začátku druhé půle jsme inkasovali po pěkné ráně, ale ani to nás nezlomilo a otočili jsme dvěma góly průběh zápasu. Hosté nás posledních 20 minut zatlačili, ale bez velkých šancí. Bohužel pak pan Karel Lažánek, který do té doby vedl utkání vcelku dobře, hrubě ovlivnil zápas, kdy vůbec nereagoval na pomezního, který mu mával ofsajd a nařídil nesmyslnou penaltu, ze které hosté vyrovnali. Je mi z toho strašně smutno a líto našich kluků, kteří celý zápas odmakali, jezdili po zadku a měli po zásluze vyhrát. Bohužel pan Karel Lažánek, byl proti a rozhodl se z jasného vítězného zápasu udělat zbytečné a vyhrocené divadlo."

TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec (TJ Slavoj Stod): "První poločas byl vyrovnaný jako asi v každém zápase, týmy se teď hodně vyrovnaly. Do druhé jsou vstoupili o něco lépe než domácí a dostali se do vedení. Pak jsme ale vypadli z tempa a domácí otočili vývoj. Ke konci jsme si vytvořili tlak a v poslední minutě kopali penaltu, ze které jsme vyrovnali. S dvěma body panuje spokojenost."



Sestavy


TJ Zdemyslice
J. Kotora [-] - V. Krňoul [-] , P. Česal [-] (86. R. Šilhánek [-] ) , M. Jeslínek [-] (68. J. Jirgl [-] ) , J. Fiala [-] , R. Čimera [-] , M. Kysela [-] , T. Lang [-] , A. Polívka [-] , T. Šilhánek [-] , A. Monhart [-]

TJ Slavoj Stod
T. Poslední [-] - M. Terber [-] (81. K. Vodička [-] ) , V. Kaše [-] , P. Vlk [-] , T. Tlustý [-] , D. Lihm [-] , F. Koča [-] (59. J. Antoš [-] ) , P. Bilik [-] , F. Höfler [-] , R. Snášel [-] (89. D. Fišer [-] ) , V. Rataj [-] (64. K. Kalný [-] )

ŽK: 36. A. Polívka , 90. R. Šilhánek .
Hráči zápasu: A. Monhart - V. Kaše .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Lažánek Karel - KYSELA Martin (N), MÚČKA Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.