6:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiná pokračuje v jízdě Okresním přeborem


Branky


7. M. Veleman , 41. O. Tic , 67. T. Hrach , 74. J. Mašek (vl.) , 82. M. Bodanský , 85. O. Tic - 33. J. Mašek
0

Losiná pomalu ale jistě utíká ostatním soupeřům a jde si za svým cílem. Návratem do krajských soutěží. Její soupeř je na tom opačně, na jaře se hledá a ztrácí pozice v tabulce. Přesto do Losiné nepřijel odevzdaný. Hosté dlouho drželi krok se silným sokem, nakonec ale řada zranění zdecimovala předenické šance na body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

První poločas přinesl poměrně vyrovnanou hru a hosté byli dokonce chvílemi lepší než favorit. Bohužel chvíle nepozornosti v obraně Předenic je stála nerozhodný stav. Jeden z útočníků se protáhl po pravé straně a předložil balon nejlepšímu střelci domácích Martinu Velemanovi a ten už neměl problém překonat brankáře. Následovali dvě brankové příležitosti Martina Pátka. Po jedné z nich nařídil sudí penaltu. Tomáš Hrach jí ale neproměnil. Hosté pokračovali v dobrém výkonu a dočkali se zaslouženého vyrovnání. V 33. minutě si na centr Tomáše Kadlece naskočil Josef Mašek a překonal Zbiňě. Losiná ale uštědřila další lekci z produktivity, když i svou duhou velkou šanci přetavila v gól. Prosadil se Ondřej Tic a do šaten se šlo za stavu 2:1. 

Vlna zranění

I v druhém poločase dokázaly Předenice držet krok, pak ale přišel zlomový okamžik. Zranil se brankář hostí a do brány musel hráč z pole. Zranění naprosto rozhodilo celou hru hostujícího celku a toho dokázal využít v 67. minutě Tomáš Hrach. 3:1. Následovalo další zranění. Tentokrát musel odstoupit jeden z klíčových obránců Václav Frank. Domácí toho dokázali využít okamžitě, když si balon nešťastně srazil do vlastní Jan Mašek. V 82. minutě přišla další branka Losiné. Tentokrát se prosadil Bodanský. Aby toho nebylo málo přišla třetí zranění hostujícího hráče. Na hřiště tak musel naskočit trenér. Zápas už se pak pouze dohrával. Domácí dokázali vstřelit ještě jeden gól zásluhou Ondřeje Tice. Předenice si vytvořily ještě jednu šanci, ale střela Jakuba Bernáška postrádala razanci. Losiná tak vysokým rozdílem přehrála Předenice, pro který je výsledek až moc krutý. Před vlnou zranění mohly klidně pomýšlet na body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Losiná
Oficiální web TJ Sokol Losiná: Do začátku zápasu na nás předeničtí vlétli, po sérii rohových kopů jsme měli kliku, kdy M. Bodanský zachraňoval na brankové čáře. Tuto úvodní euforii hostů jsme přečkali a začali hrát. Možná to pramenilo i z intenzity naší rozcvičky. Ale budiž. První gól připravil Ondra Tic, kdy se uvolnil na pravém křídle a ukázkově předložil Martinu Velemanovi na volej na vápno. Následovaly další gólové šance Michala Pátka, po které jsme kopali penaltu, bohužel T. Hrach nedal. Mohlo být tedy již někdy ve 30.minutě po zápase, bohužel nebylo. Hosté naopak z dobře kopnutého trestňáku srovnali, když míč propadl na zadní tyč. Naštěstí chvíli před koncem půle jsme opět ukázkově předvedli křídelní hru tentokrát po levé straně a Zdeněk Svoboda předložil balón do malého vápna důraznému Ondrovi Ticovi. Druhá půle byla již pod naší kontrolou, zranění brankáře hostů nám situaci ulehčilo, hosté sáhli do sestavy a jejich hra se rozpadla. Nicméně za krásné góly náhradní brankář jistě nemohl."

TJ Předenice
Martin Bruml (hráč TJ Předenice): "První poločas jsme byli lepší, hráli jsme fotbal, za to domácí jen nakopávali, ale bohužel účelně. Druhý poločas byl bohužel velká smůla. Zranili se nám tři hráči a my jsme odpadli."



Sestavy


TJ Sokol Losiná
M. Zbiň [-] - P. Novotný [-] , Z. Svoboda [-] - F. Mádr [-] , P. Tančouz [-] , M. Pátek [-] - O. Tic [-] , M. Veleman [-] , T. Hrach [-] - V. Hajšman [-] , M. Bodanský [-]

TJ Předenice
P. Křovák [-] (61. J. Mašek [-] ) - D. Procházka [-] , R. Jirák [-] , V. Frank [-] (74. T. Pech [-] ) , K. Mašek [-] - P. Kvídera [-] , T. Kadlec [-] , J. Mašek [-] , T. Fořt [-] - J. Kadlec [-] , J. Bernášek [-] -

ŽK: 33. F. Mádr - 37. D. Procházka .
Místo: Losiná. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Velíšek Jiří - KARL František (N), ŠILHÁNEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.