2:3p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radkovice znovu obraly favorita o body


Branky


0

Domácí v minulém kolo přivezli senzační, ale naprosto zasloužené dva body z Merklína. I tentokrát je čekal tým z čela tabulky. Radkovice si ale věřily. Žinkovy přijely podpořené vítězstvím nad Smolivcem. Hledat favorita zápasu je momentálně velice těžké, Okresní přebor se vyrovnal a každý může porazit každého. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat domácích

Úvod zápasu vyšel lépe hostujícímu celku. Už ve 4. minutě se po krásné kombinační akci dostal do zakončení z pravé strany Pavlíček. Jeho střela zasáhla jen tyč ale dorážka Oulíka už přinesla první branku zápasu. Domácí inkasovaná branka nakopla ti dokázali zatlačit hosty a vytvořit si několik příležitostí. Vyrovnávací branka ale dlouho nepřicházela. Až v 30. minutě se z dálky opřel do balonu Jaroslav Toman a nedal Kripnerovi v bráně šanci. Uběhlo jen pět minut a Radkovice šly do vedení. V závaru před brankou se nejlépe zorientoval Václav Brada a uklidil míč do sítě. Do konce poločasu už nedokázal ani jeden z týmů změnit skóre a poločas skončil 2:1. 

Vyrovnání

Začátek druhého poločasu byl úplně stejný jako začátek prvního. Uběhly jen čtyři minuty a Žinkovy opět vstřelily gól. Zdeněk Pavlíček obešel tři obránce a v zakončení nedal Levému šanci. 2:2. Dalších minutách se oba celky snažily získat výhodu na svou stranu ale brankáři drželi své týmy. Ke konci zápasu bylo vidět, že ani jeden nechce inkasovat a ztratit tak alespoň bod a soustředily se spíše na bránění. Zápas tak skončil 2:2 a šlo se do penalt.

Selhání domácích střelců

Z domácího týmu se nedokázal prosadit ani jeden ze tří zahrávajících hráčů a hosté si tak v poklidu dokráčeli pro druhý bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Radkovice
Stanislav Tisot (trenér TJ Sparta Radkovice): "Zápas byl více bojovný než fotbalový. Po závěrečném hvizdu to bereme jako ztrátu dvou bodl, i přes to, že před zápasem bychom bod brali. Kluky bych pochválil za výkon, těžko vyzdvihovat jedince. Z dvou těžkých zápasů máme tři body, mohlo jich sice být i víc, ale panuje spokojenost.

TJ Sokol Žinkovy
Jaroslav Kubeš (trenér TJ Žinkovy): "Vstup do zápasu nám vyšel, ale Radkovice pak byly lepší a zaslouženě otočily poločas. V druhém si myslím, že jsme měli více šancí vyhrát zápas ale bohužel. Před zápasem bych dva body bral jako ztrátu, po zápase je bereme. Soupeř mě mile překvapil."



Sestavy


TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - P. Němec [-] , R. Soušek [-] (65. Z. Bultas [-] ) , T. Kučera [-] (46. P. Vlček [-] ) , V. Brada [-] , T. Kutka [-] , D. Fiala [-] (86. J. Janeček [-] ) , F. Březina [-] , M. Velich [-] , J. Toman [-] , V. Soyma [-]

TJ Sokol Žinkovy
K. Kripner [-] - J. Vokurka [-] , Z. Pavlíček [-] , M. Šneberk [-] , M. Vokurka [-] , J. Doričák [-] , J. Čengery [-] , T. Oulík [-] , D. Niemkiewicz [-] , T. Hora [-] , Š. Merhaut [-]

ŽK: 75. V. Brada , 83. Z. Bultas , 90. J. Janeček - 70. Š. Merhaut , 80. T. Hora .
Místo: Radkovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - JANOUŠEK Pavel, PLAMÍNEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.