Merklín napravil domácí zaváhání


Branky


77. L. Vebr - 35. M. Fořt , 37. M. Voráček , 39. T. Grüner , 76. Z. Regner
0

Chotěšov v jarní části zatím bodoval v každém zápase a potvrdit to chtěl i proti silnému Merklínu. Hosté naopak musí odčinit ztrátu bodů v domácím zápase s Radkovicemi. Zápas byl poměrně vyrovnaný.  Nakonec ale rozhodla rychlost v útočné fázi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová pětiminutovka

Zápas se odehrával na krásně připraveném hřišti a za krásného počasí. Úvodní minuty přinesly vyrovnaný boj, ale bez větších šancí. První zajímavý okamžik přišel v 11. minutě, kdy se zranil domácí brankář a do brány musel náhradník. Postupem času byly k vidění první vážnější šance, ale oba golmani své týmy podrželi. Na úvodní gól se čekalo až do 35. minuty, ale stálo to za to. Merklínský kanonýr Michal Fořt si vzal balon na půlce hřiště, prošel přes všechny protihráče a dostal se až sám před brankáře, kterého obstřelil a poslal Merklín do vedení. Uběhly dvě minuty a hostující útočníci dokonalou kombinací naprosto vyšachovali domácí obranu a Martin Voráček zakončoval do naprosto odkryté branky. Za další dvě minuty se Merklínu podařilo vstřelit třetí branku. Trochu se štěstím se do zakončení dostal Tomáš Grüner a překonal Weisse v bráně. Poločas skončil 0:3. 

Vyrovnaná půle

Druhý poločas byl v podání domácích lepší a podařilo se jim dostat se i do několika zajímavých šancí, gól ale nepadl. V 76. minutě posunul Haník balon na Fořta, ten nacentroval do vápna, kde se do míče opřel z voleje Zdeněk Regner a nádherně jej poslal do sítě. V tu chvíli byl na hřišti jen pár vteřin. Domácím se podařilo hned z rozehry vstřelil alespoň čestný gól. Po Bednářově přihrávce se do zakončení dostal Vebr a křižnou střelou překonal golmana. Do konce zápasu se spíše už dohrávalo a žádná branka již nepadla. 



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík (trenér TJ Chotěšov): "Prohráli jsme s lepším týmem, byli fotbalovější, jistější na balonu a měli hlavně Michala Fořta. To je hráč který v okrese nemá co dělat, samozřejmě v dobrém slova smyslu. Naše slabší pětiminutovka, kdy jsme dostali tři góly, rozhodla zápas. Pak se zápas už jen dohrával."

TJ Sokol Merklín
Jan Bláha (předseda TJ Sokol Merklín): "První poločas byl vyrovnaný až do doby, kdy jsme stihli vstřelit tři góly během pěti minut. Řekl bych, že rozhodla naše rychlost v útočné fázi. Zaslouženě jsme vyhráli."



Místo: Chotěšov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Křen Jiří - PAŠEK Milan, SMETANA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.