3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Kasejovicích rozhodovala větší vůle po vítězství


Branky


21. P. Novosad , 31. Z. Adamec , 45. V. Drnek - 79. P. Langer
0

Domácí se po výborné minulé sezóně trápí a bojují pouze o záchranu. Předchozí kolo navíc utržili zdrcující porážku v záchranářském souboji. Hostující celek minulé kolo odehrál pohledné utkání s Chotěšovem, ale odnesl si jen bod a chtěl tak domácí zaváhání odčinit venku. Utkání mnoho fotbalové krásy nepřineslo a bylo spíše o touze po vítězství a té měly Kasejovice na rozdávání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povedený poločas domácích

Utkání přihlížela parádní návštěva v podobě 150-ti diváků. V úvodních minutách si hosté vytvořili dva náznaky šancí. Nejprve Ptáček našel svým centrem Loukotu, ale ten branku minul. I v druhé akci měl prsty Ptáček. Tentokrát se postavil k přímému kopu a pořádně protáhl golmana domácích, který dokázal balon vytěsnit na roh. Obrana Kasejovic byla povětšinou bezchybná a příliš šancí hostům nedovolila. Pokud přišlo ohrožení branky, tak převážně po standartních situacích. V 15. minutě byl v nadějné pozici Dvořák, ale domácí obránci míč k bráně nepustili. Pak už začaly více úřadoval Kasejovice. V 21. minutě se před brankářem zjevil Petr Novosad a ranou k tyči nedal brankáři šanci. Ten samý hráč měl za chviličku další šanci, tentokrát však hlavou Větrovce nepřekonal. Příležitost navýšit skóre měl Adamec, když postupoval sám na brankáře, překonat jej však nedokázal. Následně zahrozili hosté. Po autovém vhazování Velíška se do zakončení dostal Dvořák, ale hlavou minul branku. Deset minut po úvodní brance vyzval Fiala krásnou uličkou mezi stopery Adamce ke skórování a tentokrát už byl domácí střelec přesný. Klášter znovu zahrozil po rozehrávce standartní situace. Centrovaný balon z rohu si našel urostlý Dolák, ale ani ten nemířil přesně. V poslední minutě prvního poločase se k odraženému míči dostal nejlepší domácí střelec Škyrta, svůj pokus ale nasměřoval pouze do spojnice tyče a břevna. Odražený balon se však dostal k Drnkovi a ten hlavou navýšil už na 3:0. Tímto výsledkem i poločas skončil.

Bojovný poločas

Druhý poločas se domácí celek příliš nehnal do útočení a spíše vyčkával s čím přijde soupeř. Nebylo tak k vidění příliš fotbalových akcí a s postupujícím časem se hra přiostřovala. Zhruba po hodině hry mohli hosté snížit. Opět přišlo nebezpečí po rohu. Loukotovo roh se snažil do sítě usměrnit Bárta, ani on ale nebyl přesný. Definitivní tečku na tři body pro domácí mohl přidat Adamec. Ve velké šanci ale Větrovce nepřekonal. Za chvíli pak přišla komplikace pro domácí. Po druhé žluté kartě musel hřiště opustit Martin Škyrta. Klášter toho využil po šesti minutách. Domácí obraně unikl Suko a předložil míč Langerovi a ten konečně trefil branku a skóroval. V posledních minutách domácí velice obětavě bránili a hosty už do zápasu nepustili. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kasejovice
Martin Škyrta (trenér TJ Sokol Kasejovice): "Do prvního poločasu jsme vstoupili zodpovědně a hosty zatlačili před jejich bránu. Povedlo se nám dát tři brandy ještě do poločasu. V druhém se přiostřilo a nebylo se moc na co dívat. Pochválil bych celý tým za obětavý a bojovný výkon. Body jsme potřebovali."

TJ Klášter
Jaroslav Brož (trenér TJ Klášter): "Dnešní utkání moc fotbalové krásy nepřineslo, bylo to spíše o bojovnosti. Domácí víc chtěli a proto vyhráli."



Sestavy


TJ Sokol Kasejovice
M. Svoboda [-] - M. Chára [-] , D. Fiala [-] - J. Mašek [-] (87. T. Jakubčík [-] ) , J. Šimůnek [-] (71. M. Topinka [-] ) , M. Škyrta [-] , M. Fiala [-] , V. Drnek [-] , J. Mašek [-] (83. K. Horal [-] ) - P. Novosad [-] (58. L. Kopřiva [-] ) , Z. Adamec [-]

TJ Klášter
Z. Větrovec [-] - M. Ptáček [-] (64. P. Langer [-] ) , M. Dolák [-] , J. Dvořák [-] (48. M. Hnízdil [-] ) , V. Bárta [-] , P. Velíšek [-] , R. Sedláček [-] , M. Karlík [-] , M. Suko [-] , T. Loukota [-] (87. L. Tobrman [-] ) , L. Pelikán [-]

ŽK: 32. M. Chára , 43. J. Mašek , 44. M. Škyrta , 57. J. Mašek - 32. T. Loukota , 63. M. Suko , 80. L. Pelikán . ČK: 73. M. Škyrta .
Hráči zápasu: M. Chára - Z. Větrovec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Legát Zdeněk - MICHÁLEK Tomáš, SLABÝ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.