2:3p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radkovice krok od senzace


Branky


55. M. Fořt , 93. O. Haník - 55. V. Brada , 73. F. Březina
0

Domácí celek v prvním jarním kole získal dva body proti Losiné, týden na to ale stál. Přesto si proti Radkovicím věřil, a byl považován za favorita zápasu. Hosté zase mají po zimě dobrou formu a po výhře v Hradci přidali i sympatický výkon v Klášteře. Utkání bylo až nečekaně vyrovnané a rozhodovaly poslední vteřiny utkání. Atraktivní utkání sledovala slušná návštěva sta diváků. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas gól nepřinesl

První poločas nabídl vyrovnaný průběh se spoustou šancí na obou stranách. Bohužel výkony brankářů převyšovaly snažení útočníků. Největší příležitost přišla na domácí straně, kdy jeden z útočníků napálil míč od břevna. První poločas tak gól nepřinesl a do šaten se šlo za bezbrankového stavu. 

Dramatický průběh

Druhý poločas už přinesl gólovější podívanou. Hned po deseti minutách přišla první branka. Volný přímý kop z nějakých 25-ti metrů si vzal na starost Michal Fořt a povedenou ranou přes zeď nedal brankáři hostí šanci. Kdo by ale čekal, že vedoucí branka domácí uklidní a ty si v poklidu dojdou k očekávanému vítězství by byl jistě překvapen. Hostům se podařilo téměř vzápětí vyrovnat. Na rohový kop si naběhl Václav Brada a poslal míč za záda Špirka. Následovala sporná situace, kdy byl domácí hráč faulován, podle všeho, ve vápně, ale sudí nařídil pouze volný přímý kop. Volání domácích hráčů po penaltě nevyslyšel. Začaly se tak více projevovat domácí emoce, které vyústily v červenou kartu pro jednoho z hráčů. Hned minutu po vyloučení dokázaly Radkovice vstřelit vedoucí gól. Kdy se po úniku dokázal prosadit František Březina. Merklín dokázal v deseti zatlačit hosty a snažil se o vyrovnání. Všechno už nasvědčovalo tomu, že domácím se nepodaří vstřelit tolik kýženou branku. V posledních vteřinách utkání se balon odrazil na nějakých třiceti metrech k Oldřichu Haníkovi a ten ho halfvolejem poslal na bránu. Střela byla tak dokonale přesná, že Konstantin Levý v bráně byl pouze v roli diváka. Domácí tak vyrovnali za minutu dvanáct. 

Domácí střelci selhali

Druhý bod cestuje do Radkovic, protože domácí střelci dokázali překonal Levého pouze jednou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín
Jan Bláha (předseda TJ Merklín): "Celkem pěkné utkání. V prvním poločase sice gól nepadl ale šancí bylo dost. V druhém poločase jsme se dostali do vedení ale soupeř to otočil. V poslední minutě nás zachránil Haník gólem roku (úsměv). Před zápasem by byl bod ztráta, vzhledem k průběhu ho ale musíme brát. Okres se vyrovnal a už nebudou žádné snadné zápasy."




Sestavy


TJ Sokol Merklín
D. Špirk [-] - M. Fořt [-] , P. Štádler [-] (46. T. Grüner [-] ) , I. Yankov [-] (63. J. Bláha [-] ) , V. Vopička [-] , O. Haník [-] , M. Voráček [-] , V. Tichota [-] , D. Tesárek [-] (75. D. Marek [-] ) , M. Balák [-] , D. Wild [-]

TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - P. Němec [-] , R. Soušek [-] (82. Z. Bultas [-] ) , T. Kučera [-] , J. Horský [-] , V. Brada [-] , D. Fiala [-] , P. Vlček [-] (72. F. Březina [-] ) , M. Velich [-] , J. Toman [-] , V. Soyma [-]

ŽK: 45. O. Haník . ČK: 72. J. Bláha .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Velíšek Jiří - ANDERLE Jan (N), VEIT Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.