1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žinkovy těsně poráží Smolivec a jdou na druhé místo


Branky


0

Žinkovy se po nevydařeném vystoupení v Losiné představily na domácí půdě. Soupeřem jím byl výběr Smolivce. Ten nezažívá úplně podařený start do jara. Mírný favorit zápasu tak byl domácí celek. Úvodní duel těchto celků skončil výhrou Smolivce 3:1. A motivaci tak mají Žinkovy postaráno. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

První poločas probíhal vcelku vyrovnaně, oba týmy měly míč v držení přibližně podobný časový úsek. Co se týče šancí měl trošku navrch domácí celek. Ve dvou příležitostech ovšem nedokázali domácí hráči překonat Dražana. Vůbec největší šanci prvního poločasu měl na kopačce Tříska, ale ve vyložené příležitosti nedokázal přesně zamířit a netrefil branku. První poločas tak gól nepřinesl. 

Jediný gól zápasu

V druhém poločase už měl domácí tým převahu a dokázal to přetavit v první branku. V 51. minutě zahrávaly Žinkovy standartní situaci.  Z pozice kousek od rohového praporku přišel střílený centr do vápna, kde se ve skrumáži míč několikrát odrazil a pak zřejmě od Zdeňka Pavlíčka zamířil do branky. 1:0. Domácí tým si v dalších minutách ještě vytvořil několik brankových příležitostí, ovšem mizerná koncovka nedovolila domácím dohrát utkání v klidu. Žádný gól už však nepadl a Žinkovy se tak díky zaváhání Merklína posunují na druhé místo tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žinkovy
Jaroslav Kubeš (trenér TJ Žinkovy): "První poločas byl vcelku vyrovnaný, na koukání to ale úplně nebylo. Druhý poločas jsme byli lepší, ale z několika šancí jsme dali pouze jeden gól. Spokojenost panuje s třemi body, ale výkon nebyl optimální."




Sestavy


TJ Sokol Žinkovy
K. Kripner [-] - J. Čengery [-] , V. Tříska [-] , M. Vokurka [-] , J. Doričák [-] , R. Liška [-] , T. Oulík [-] , J. Trojánek [-] (12. Z. Pavlíček [-] ) , D. Niemkiewicz [-] , T. Hora [-] , Š. Merhaut [-] (90. J. Vokurka [-] )

SK Starý Smolivec
K. Dražan [-] - O. Šustr [-] , O. Strejc [-] , J. Strejc [-] , F. Trhlík [-] , J. Tupý [-] , P. Panýrek [-] (58. V. Nachtman [-] ) , M. Tyrpekl [-] , P. Nachtman [-] , M. Hrkel [-] , K. Bouše [-] (80. J. Šíma [-] )

ŽK: 81. Š. Merhaut - 49. O. Šustr .
Hráči zápasu: K. Kripner .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Lažánek Karel - TŘÍSKA Luboš (N), SPOUR Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.